maart 19

Beauty Detox Serum

  minuten leestijd

Doel van Beauty Detox

Het doel van de Beauty Detox is om je huid te ontgiften en blokkades op te heffen. Zo komen je lichaam en geest tot rust. Je kunt deze fase vergelijken met een grote schoonmaak. Tijd om rommel op te ruimen. In je lichaam, in je emoties, in je onderbewuste en in je leven.

Een Beauty Detox betekent knopen doorhakken en meer ruimte maken voor jezelf. Naast LENTEKRIEBELS draait alles tijdens deze fase om zuiveren, rust creëren en bewustwording. De krachtige ingrediënten van de Beauty Detox-producten versterken dit proces. Het voorjaar is een ideaal moment om op elk gebied een grote schoonmaak te houden en dit geldt evenveel voor de huid als de rest.

Zuiverende en helende werking op je huid

Dit herstellende serum is verrijkt met een mix van krachtige ingrediënten; zoals rozenbottel-zaadolie, cranberry, amarant-extract, wilde blauwe bes, Centella asiatica en de blauwe druif.

Het Beauty Detox Serum heeft een zuiverende en helende werking op je huid.  Het wierook-boomharsextract in dit Beauty Detox Serum werkt als een superkrachtige, natuurlijke antioxidant; het geeft een stralende teint en zuivert de huid.

De Rozenbottelzaad-olie bevat veel vitamine C en geeft de huid een enorme boost bij cel vernieuwing. Samen met het amarant-extract en de wilde blauwe bes is dit een revolutionaire mix die je huid zijdezacht, soepel en super zuiver maakt en optimaal beschermt.

Kennismaken?

Boek een Meet & Treat!


In twee uur werk ik met 100% toewijding, kennis en aandacht samen met jou aan jouw wens. Tijdens onze eerste ontmoeting zal ik het geheim van de kracht achter mijn manier van behandelen met je delen. Mijn holistische toepassingen hebben een weldadig effect op je lichaam. De behandeling ontgift, versterkt je zenuwstelsel, balanceert het hormoonstelsel, ontstresst en geeft je veel nieuwe energie.Dit wil je misschien ook lezen:

De Kunst van Gezichtsreflexologie: Ontdek de Magie van een Reis naar Holistisch Herstel en Innerlijk Welzijn

De Kunst van Gezichtsreflexologie: Ontdek de Magie van een Reis naar Holistisch Herstel en Innerlijk Welzijn

House of Green producten

Gun jezelf natuurlijke huidverzorging om je natuurlijke schoonheid te versterken en jezelf weer op te laden.
 Door de wereld van House of Green op te nemen in je beauty ritueel, voed je niet alleen je huid maar herstel je ook de natuurlijke balans tussen lichaam en geest.