Meet&Treat

Boek nu een kennismakingsbehandeling en ontvang een startpakket vol met 100% natuurlijke Colour & Spice producten. Helemaal gratis!

Een Meet & Treat voor JOU

Because you GIVE a fuck

Jij bent een zelfbewuste en ondernemende vrouw. Die vol in het leven staat en uitdagingen aangrijpt om te groeien.
Je geeft om je gezondheid, zorgt goed voor jezelf en je ziet er graag mooi uit, maar het liefst wél op een verantwoorde manier.
Je neemt de tijd om stil te staan bij hoe je je voelt, wie je bent en waar je heen wilt.
 
En dat niet alleen. Je zorgt ook nog eens voor anderen.
Voor de mensen die dichtbij je staan, maar je zet je ook in voor meer gelijkheid en draagt een steentje bij aan een beter milieu.
Omdat het jou wél wat kan schelen!
Dit gegeven alleen al maakt je tot een prachtige vrouw.

Balance is the key...

Jouw leven is uniek en waardevol. Ook al is het soms druk, hectisch of voelt het af en toe zelfs als een chaos. Daardoor loop je soms achter de feiten aan of lijken er te weinig uren in een dag te zitten.

Er is zoveel waar je nog graag aandacht aan wil besteden of waar je mee aan de slag wil voor jezelf. Het vinden van balans is niet altijd makkelijk. Tussen werk en privé, gezin, partner en je eigen gevoelsleven. Het constant kiezen wat je kunt geven en bepalen wat jij voor jezelf wilt, kost energie en daardoor heb je soms het gevoel dat je hoofd overloopt. 

Misschien mis je zelfs de energie om te gaan voor wat je graag zou willen of wat je gepland had. Want ergens om geven en ergens voor gaan geeft energie, maar ook een volle agenda en een druk bezet dagelijks leven. En hoe vind je dan de balans tussen geven en ontvangen, zodat je wel vol energie het leven kunt leiden waar je blij van wordt?

Meet and Treat House of Green Beauty Salon Gelderland (20)

Heal yourself

Ons lichaam is uniek en heeft een groot zelfhelend vermogen, maar door stress en onrust kan dit uit balans raken. Daardoor kun je huidklachten krijgen, maar ook stijve spieren, hoofdpijn, innerlijke ontrust of vermoeidheid. In mijn behandelingen werk ik van binnenuit aan jouw zelfhelend vermogen, zodat je aan de buitenkant het resultaat gaat zien. Meer innerlijke en uiterlijke beauty in de vorm van een stralende huid en meer energie. 

Inner treasure hunt

In de Meet&Treat kijk ik naar hoe jij binnenkomt en wat jouw lijf en hoofd nodig hebben. Ik werk in twee uur met 100% toewijding, kennis en aandacht aan jouw innerlijke en uiterlijke schoonheid. In de 120 minuten die je beleeft in mijn behandeling zet ik je weer terug in het hier en nu. Doordat je met je aandacht volledig naar je huid en lichaam gaat, ga je automatisch uit je hoofd.

Het verleden en de toekomst bestaan even niet meer en alles wat zo belangrijk leek valt helemaal weg. Je gaat terug naar het voelen. Stress, onzekerheid, twijfel, en angst maken plaats voor kracht, liefde, ontspanning, eenheid, rust, focus en glow. In jou en je lijf zitten schatten van wijsheid en weten. Je eigen orakel en medicijnkastje in één. Mijn doel en taak is om deze weer op de juiste manier aan te spreken. Want vaak is alles wat je nodig hebt een reminder.

Inhoud Meet&Treat behandeling

Voorbeeld van de inhoud van een Meet&Treat behandeling.
Ik kijk op het moment zelf samen met jou wat jij het meeste nodig hebt.

 • bespreken van je wensen
 • huidmeting
 • bloesem/kruiden/magnesium boost (ontspanning en diepe reiniging)
 • harsen/epileren (indien gewenst)
 • kompressen met verse kruiden (uit eigen tuin, afhankelijk van seizoen)
 • voetreflex massage
 • lichttherapie voor intensieve huidverbetering
 • energetische behandeling
 • nek, schouder- en gelaatsmassage met geneeskrachtige olie
 • acupressuur
 • no-needle meso met homeopatisch serum
 • holistische toepassing, afhankelijk van wat je lichaam/geest nodig heeft
 • wilde bloemen masker
 • persoonlijk behandelplan
 • een volledig beautyritueel voor thuis
 • GRATIS startpakket vol met Colour & Spice producten (t.w.v. €36,50)

“Ik heb de kennismakingsbehandeling ondergaan. Wat een super fijne ervaring!!! En wat uitgebreid! 2 uur genieten en ontspannen. Edyta, wat ben je een prachtig en lief mens!! De geweldige sfeer komt je tegemoet als je binnen stapt. Rust, puur, zen!”

Trice ten Have

Reveal your beauty


Tijdens onze ontmoeting ontdek je één van mijn best-kept-beauty-secrets die zorgt voor natuurlijke huidverbetering.
Het is het uitgangspunt voor al mijn behandelingen en het zorgt ervoor dat je ook thuis een holistic lifestyle kan leiden. 

Duur behandeling

2 uur

Kosten

€195,-

Wanneer?

Dat bespreken we samen

Locatie

House of Green
Edyta Zielinska
Wissinklaan 8
7065 BP Sinderen (bij Doetinchem)

Boeken

Boek een Meet&Treat behandeling