Start vandaag nog met jouw helende beauty ritueel!


De holistische weg naar schoonheid helpt je afstand te nemen van je dagelijkse bezigheden. Beautyrituelen die je dagelijks mindful toepast hebben niet alleen een weldadige werking op je huid, maar ook op je ziel.  

Met de holistische beauty methode van Colour&Spice versterk je je huid, je energie en je natuurlijke uitstraling in drie stappen.

Edyta Zielinska

Hoe kies je de producten die het beste bij jou passen?

De drie stappen van Colour&Spice zijn drie productlijnen. Deze bestaan uit een specifiek serum en een moisturizer en volgen elkaar op. De Beauty Detox (ontgift), Rebalance (voedt) en Uplifting (verstevigt) heeft in deze specifieke volgorde de meest krachtige werking om de huid te transformeren.


Als je de drie series achter elkaar inzet, duurt dat ongeveer een half jaar. Naast de drie series zijn er de Essentials. Dit zijn vijf basis producten om je ochtend- en avondritueel volledig en compleet te maken. Samen met je gekozen serum en moisturizer zijn deze producten ontwikkeld om het beste uit je huid naar boven te halen. 


Door de holistische filosofie van ontgiften, voeden en verstevigen zijn de producten geschikt voor elk huidtype. Alle producten zijn los beschikbaar maar de beste manier om te beginnen is door te starten met de Colour&Spice Beauty Detox serie met de vijf Essentials.


Omdat je huid net zoals het hele leven een bepaalde cyclus kent is het fantastisch om na het half jaar weer vooraf aan te beginnen bij de Beauty Detox. Je kunt ook na het half jaar je favoriete producten kiezen om deze langer te blijven gebruiken. 


The holistic way of beauty

1. Beauty Detox

Zuiver de huid

In de eerste fase wordt de huid vrij gemaakt van afvalstoffen. Dit noemen we de Beauty Detox. De ontgifting creëert ruimte voor de huid om te herstellen en te ademen. De krachtige ingrediënten uit de Beauty Detox-producten zorgen ervoor dat de huid optimaal gereinigd wordt. Na twee maanden ziet je huid er veel frisser en glanzender uit.

2. Rebalance

Herstel de huid

Na het ontgiften begint de tweede fase: Rebalance. Dit betekent dat de huid een stevige en egale uitstraling krijgt door middel van de juiste bouwstoffen. De voedende werking van de Rebalance-producten geven ondersteuning aan het zelfhelend vermogen van de huid. Na deze fase behoort een doffe, uitgebluste huid tot het verleden.

3. Uplifting

Verstevig de huid

De Uplifting-producten zitten vol actieve werkstoffen, plantaardige oliën en geneeskrachtige plantenextracten die zorgen voor een volle en gezonde huid. De huid profiteert optimaal van de krachtige werking van de Uplifting-producten. Dit betekent een natuurlijk verstevigend effect en een natural glow.

Hoe maak je de beste en meest complete start met je nieuwe helende beauty ritueel? 

Dat doe je door te kiezen voor de zorgvuldig samen gestelde Colour&Spice Holistic Skincare Pakket of de laagdrempelige Colour&Spice Miniset.

WAAROM DE HOLISTIC BEAUTY METHODE WERKT


De Holistic Journey van Colour&Spice is ontstaan vanuit dertig jaar lange praktijkervaring, kennis in natuurlijke huidverbetering en een combinatie van natuurcosmetica, traditionele geneeswijzen en coaching.

De drie stappen, Beauty Detox, Rebalance en Uplifting, zijn een harmonieus samenspel dat niet alleen effectief is voor de huid. In de afgelopen jaren hebben al duizenden vrouwen de positieve gevolgen van de Holistic Journey methode ervaren.

De resultaten van de holistic beauty methode: 

  • Een nieuw liefdevol beauty ritueel
  • Een verrijking van je natuurlijke schoonheid
  • Een egale, mooie en gezonde huid
  • Innerlijke rust en een positief zelfbeeld
  • Levensenergie zonder de beschermende kracht van je huid te verstoren.Product Testimonial Josine

In de decembermaand ben je vaak druk met anderen, maar soms moet je ook jezelf wat gunnen. Zo deed ik mijzelf een miniset van Colour&Spice cadeau. Een routine om in de ochtend en avond mijn gezicht goed te reinigen vond ik altijd lastig om goed vol te houden. Ik gunde mijzelf er de tijd niet voor. Sinds ik Colour&Spice heb ontdekt is dat geen probleem meer! Het voelt zo fijn op mijn huid dat ik er gewoon naar uit kijk om in alle rust even mijn huid te verzorgen. Een waar momentje voor mijzelf, elke dag weer.

 Het is heerlijk en ook nog eens een natuurzuiverproduct. Ik gebruik de hele lijn, maar het serum en masker zijn mijn favoriet! In de winter als de kachel weer aan gaat wordt mijn huid droger en zweer ik bij de huidolie.

Mijn huid is veranderd sinds ik dagelijks het ritueel toe pas. Droge plekjes en roodheid waar ik vaak last van had zijn passé en zelfs de fijne lijntjes zijn verdwenen. Als ik nu mijn huid aanraak voelt het zoveel zachter aan… dat heb ik na mijn pubertijd niet meer zo gehad, soms knijp ik even om te voelen of ik het zelf wel ben ;-).

Josine Breukink

Fotograaf

Een nieuw begin roept jouw naam

Probeer het 7-daagse mini retreat

Je mooi voelen heeft nét zo veel te maken met een gezonde huid als met innerlijke schoonheid. Ervaar zelf de kracht van de Holistic Journey met de 7-dagen mini retreat van Colour&Spice.

Met deze set maak je op een laagdrempelige manier kennis en kun jij genieten van holistische schoonheid.