Cursus 5 Elements FaceReflex


Sluit je aan bij de wereldwijde beweging om schoonheid, verbeterde gezondheid en algeheel welzijn te brengen aan je cliënten, je geliefden en jezelf!

Edyta Zielinska

De 5 Elements FaceReflex - Online cursus in eigen tempo

Deze cursus die je in eigen tempo doet, neemt je mee op een onvergetelijke reis door het lichaam aan de hand van de reflexologiepunten van het gezicht. Het biedt je de perfecte routekaart om de verbanden te leggen tussen wat er in ons lichaam gebeurt, wat er op ons gezicht verschijnt en hoe je steeds meer bij je authentieke en oorspronkelijke uitstraling komt. 

De richtlijnen op deze reis van doordachte en effectieve zorg zijn de 5 elementen van de traditionele Chinese geneeskunde: aarde, vuur, metaal, water, hout. Je leert hoe elk van deze vijf elementen kan helpen bij de diagnose en reflexologische behandeling van de aandoeningen van jezelf, je vrienden en familie en/of je cliënten, waardoor ze effectieve, rustgevende en blijvende verlichting ervaren.

Je verlaat deze cursus met krachtige navigatievaardigheden om:
- het vermogen van het lichaam om zichzelf te genezen te activeren;
- de intuïtie van het lichaam te gebruiken om het welzijn te verrijken;
- de algehele fysieke, mentale en emotionele gezondheid te verbeteren.

Laat je verrassen in deze cursus over hoe deze behandelingen extra voordelen kunnen bieden om iedereen die je behandeld zich beter te voelen, hun humeur te verbeteren en vervulling te ervaren. En natuurlijk begint deze transformatie eerst bij jezelf!

Inhoud van de 5 Elements FaceReflex cursus

 • 40+ modules met gedetailleerde instructies over reflexpunten, reflexzones en hoe de geest, het lichaam en het gezicht te behandelen.
 • Specifieke demonstraties om je praktijk te verbeteren en je cliënten, dierbaren en jezelf beter te behandelen.
 • Dieper induiken op elk van de vijf elementen om problemen met betrekking tot elk element te diagnosticeren, de effectieve behandelingspunten te identificeren die aan het element zijn gekoppeld en welkome verlichting te bieden.
 • Deskundige vaardigheden in het uitleggen van de voordelen en de resultaten van de vijf elementen in gezichtsreflextherapie, of het nu rechtstreeks aan je cliënten is of in je marketing, communicatie en sociale media.
 • Beproefde technieken voor het gebruik van verbindingen tussen problemen in het lichaam en hun manifestaties in het gezicht en de nek om zowel direct zichtbare als langdurige voordelen te bereiken.
 • Je eigen persoonlijke bibliotheek met referentiematerialen, inclusief een schat aan diagrammen, behandelplannen en gedetailleerde toepassingsinstructies.
 • Gesprekspunten over elk van de elementen en hoe onevenwichtigheden zich voordoen op het gezicht en in het lichaam.
 • Doorlopende toegang tot de instructievideo's en hand-outs van de cursus, zodat je op elk gewenst moment kunt bekijken, vernieuwen en geïnspireerd raken.
 • De aankoopprijs wordt gecrediteerd op de vervolgcursus voor professionals van House of Green als je ervoor kiest om de volledige certificering na te streven.
House of Green Beauty Salon Gelderland (18)

Hoe ga jij de cursus 5 Elements FaceReflex gebruiken in jouw praktijk?

Ik ben ervan overtuigd dat je het leuk zult vinden om de technieken van de 5 Elementen Reflex therapie cursus toe te passen in je professionele praktijk en persoonlijke verzorging.

Na de cursus heb jij deze vaardigheden:

 • Verminder de stressreactie van het lichaam om het verouderingsproces te vertragen of zelfs om te keren;
 • Verzacht de effecten van gezondheidsproblemen, ziekte en letsel door vermindering van de stressrespons van het lichaam;
 • Bevorder genezing door specifieke gezichtsreflexpunten te activeren die herstellende, kalmerende en herstellende signalen door het hele lichaam sturen;
 • Beheer berichten die via het zenuwstelsel van het lichaam naar zenuwuiteinden worden verzonden die op het prikbord van het gezicht uitkomen;
 • Leer anderen over hoe hun elementpersoonlijkheidstype de gezondheid beïnvloedt en hoe het lichaam per element in balans te brengen om gezondheid en schoonheid te bevorderen;
 • Verbeter hoe emoties de gezondheid beïnvloeden en op het gezicht verschijnen;
 • Leid mensen om gevoelens van angst, woede, zorgen en verdriet te verminderen, zodat ze met meer gemak en vervulling naar hun levensdoel kunnen gaan.Resultaten voor jouw cliënten en jezelf

 • Algehele verbetering van gevoelens van welzijn, plezier en gewoon beter voelen
 • Stemmingsverbeteringen, verbeterde motivatie en uithoudingsvermogen
 • Herstel en verbetering van slepende problemen, bevrijding van problemen die je belemmeren en een algeheel gevoel van loskomen
 • En andere verrassende nevenvoordelen naast de oplossing van het oorspronkelijke probleem.Wat anderen zeggen over de cursus...


Geweldige dag, super ontvangst, lieve mooie mensen met mooie verhalen. Prachtige goodiebag, echt te gek!! Het is een cadeau voor jezelf op een prachtige en rustgevende locatie. Opladen, ontspannen, vernieuwde energie. Pure aandacht voor jezelf, dat doen we eigenlijk te weinig. 

Janneke Godschalk

Ik vond de yoga sessie heel tof! Ook echt anders dan mijn yoga school. Professioneel en tegelijkertijd straalde Yanique heel veel warmte en rust uit. En de locatie was echt briljant!

Leonie van der Locht

Deze dag beginnen met een visualisatie was erg fijn! Het was een hele mooie oefening. Ik hou ervan! Ik kon merken dat het een  "open mind" creëerde en de juiste intentie voor de dag heeft gezet. Voor mij als drukke ondernemer was dit een heerlijke dag voor mijzelf. Heerlijke  me-time gecombineerd met persoonlijke ontwikkeling. Echt mijn ding!

Marjolijn Desmet 

Is de Five Elements FaceReflex iets voor mij?

De Five Elements FaceReflex Cursus is precies goed voor:

Schoonheidsspecialisten, massagetherapeuten, acupuncturisten en fysiotherapeuten die technieken willen leren om hun behandelingen te verbeteren. Beoefenaars die hun willen vaardigheden uitbreiden en diensten aanbieden.

Degenen die klaar zijn om "te ontgiften van Botox" Als je niet tevreden bent met de resultaten of bijwerkingen van Botox of andere fillers, kun je opnieuw beginnen met het omkeren van de ongewenste effecten en het verhogen van de beweging in de huid.

 Iedereen die holistische gezondheids- en schoonheidstechnieken wil leren om zichzelf en hun gezin gezond te houden en tegelijkertijd het gebruik van medicijnen en huidverzorgingsproducten te verminderen.

Mensen met chronische ziekten, auto-immuunaandoeningen, angst, depressie of spijsverteringsproblemen die op zoek zijn naar natuurlijke en holistische alternatieven om hun medische zorg aan te vullen.

Iedereen die er langer jonger uit wil zien en zich jonger wil voelen. Dit werk activeert het vermogen van je lichaam om zichzelf te genezen en te herstellen. Regelmatige zelfbehandelingen zullen je lichaam meer en meer in de richting van balans, gemak en welzijn bewegen die op je gezicht zullen verschijnen.

Mensen van elke leeftijd die weten dat gezond blijven en welzijn behouden discipline en regelmatige oefening vereist en daarom bereid zijn om te investeren in hun eigen zelfzorg voor voordelen op de lange termijn. 

Wat maakt deze cursus beter dan andere?

 • Vriendelijk, benaderbaar en herkenbaar met praktische uitleg uit het echte leven
 • Rijk aan inhoud en uitleg om je te helpen navigeren door de diepgang van deze behandelingen
 • Overvloedig in hands-on demonstraties en versterking van lessen, zodat jij je eigen routines kunt vaststellen.
 • Verbeterd door praktijkervaring met specifieke casestudy's, die je helpe in actie te komen en elk element in een behandeling te verwerken
 • Vergezeld van tal van hand-outs die je kunt gebruiken om je eigen referentiebronnen te bouwen: reflexpunten op het gezicht, gezichts- en behandelingsdiagrammen, vijf elemententheorie en behandelingsprotocollen
 • Gevuld met tips voor het praten met cliënten, het interpreteren van symptomen, het verbinden van ervan met het te werken element en uiteindelijk het beheersen van behandelingen.
 • Ondersteund door mijn snelle en vriendelijke hulp gedurende de cursus.

FAQ

Is dit een self-guided of live cursus?

Deze les is zelfsturend. Je werkt in je eigen tempo en kunt er zo lang over doen als je nodig hebt om de cursus te voltooien. Je hebt toegang tot deze cursus zolang je nodig hebt.

Krijg ik een certificaat voor het voltooien van deze cursus?

Dit is geen certificeringsprogramma, dus je ontvangt geen certificaat. Dit is echter de eerste stap om gecertificeerd te worden wanneer je de vervolg cursus doet voor professionals.

Als je besluit door te gaan naar het certificeringsprogramma, worden deze kosten van deze cursus in mindering gebracht tijdens het volgen van de vervolg cursus.

Als ik geen schoonheidsspecialiste of massagetherapeut ben, kan ik deze les dan nog steeds volgen?

Ja! Deze cursus is voor iedereen die wil leren hoe ze hun gezondheid en huid van binnenuit kunnen verbeteren. Je leert hoe je reflexpunten en zones kunt gebruiken om de oorzaak van je huidverzorgingsproblemen en je gezondheidsproblemen te achterhalen. Door deze technieken te leren, kunt jij je lichaam dagelijks in een betere balans brengen, zodat je gemakkelijk gezondheidsproblemen kunt verlichten, een stralende teint kunt krijgen en je humeur kunt verbeteren.

Kan ik als schoonheidsspecialiste, massagetherapeut of andere erkende professional deze technieken gebruiken bij mijn cliënten?

In een kort antwoord, ja! Je kunt deze technieken meteen met je cliënten gaan gebruiken. Als je van plan bent om ze regelmatig te gebruiken, raad ik je ten zeerste aan om vervolg cursus voor professionals te volgen nadat je klaar bent.

In de cursus voor professionals leer je nog meer technieken die je behandelingen aanvullen en nog effectiever maken.

Daarnaast voegt het ontvangen van de behandelingen een hele nieuwe dimensie toe aan je praktijk. Je leert de juiste druk, hoe je je klanten kunt beoordelen en krijgt inzicht en duidelijkheid die langer duurt om zelf te krijgen.

Je ontmoet andere beoefenaars van de Green Beauty Academy om samen te werken met en deel uit te maken van een gemeenschap van alternatieve gezondheids- en schoonheidsspecialisten.

Een nieuw begin roept jouw naam

Wat heb je nodig voor deze cursus

Het enige hulpmiddel dat je nodig hebt om deze cursus te voltooien en fantastische resultaten te krijgen, is de Beauty Reflex Tool.

Deze toverstaf werkt samen met het zenuwstelsel om verbindingen en overgangen in het lichaam te verbeteren.

Gebruik deze tool om gebieden van stress en stagnatie te lokaliseren, zodat je het kunt opruimen en meer gezondheid, schoonheid en gevoelens van welzijn bij jezelf en je cliënten kunt creëren.

Over de docent

De gevierde Holistic Beauty Therapist , Edyta Zielinska heeft 20 jaar ervaring in de beauty branche. Waarvan ze 12 jaar ook les heeft gegeven in dit vak. Ze is oprichter van House of Green en de Green Beauty Academy voor beauty lovers en beauty professionals en creator van de Skin&Soul FaceReflex®.

Na een lange weg van vallen en opstaan op het pad van persoonlijke ontwikkeling, healing en zelfrealisatie was er voor Edyta een groots inzicht ingedaald: self love is the key! De sleutel tot ongekende transformaties. Het doorgeven van wat dit precies inhoudt, is haar levensmissie geworden. Compassie voor zichzelf hebben (de donkere kant inbegrepen) was de poort tot heling en werd na haar afgelegde weg het helende elixer waarmee ze tegenwoordig anderen sturing geeft op hun pad van heling, eenwording en bekrachtiging van de natuurlijke schoonheid.

Edyta begon de twee disciplines van schoonheid en de holistische lifestyle 8 jaar geleden te combineren nadat ze het onmiskenbare verband tussen schoonheid en welzijn had opgemerkt. Ze ontwikkelde haar eigen krachtige protocol, bekend als  het programma 7 Gateways to Green Beauty voor haar cliënten, een gepersonaliseerde behandeling die eeuwenlange huidwijsheid toepast op de eisen van het moderne leven.

Daarnaast geeft ze de beauty professional nu ook de kans om zich te wenden tot een duurzame en natuurlijke manier van werken om tot de beste resultaten te komen.  Ze deelt haar opgedane kennis en ervaring met passie en de wetenschap dat hiermee de wereld een stukje lichter zal worden.