“Ik heb de kennismakingsbehandeling ondergaan. Wat een super fijne ervaring!!! En wat uitgebreid! 2 uur genieten en ontspannen. Edyta wat ben je een prachtig en lief mens!! De geweldige sfeer komt je tegemoet als je binnen stapt. Rust, puur, zen!” Trice ten Have

Edyta Zielinska

Eigenaar House of Green

“De grootste drijfveer achter mijn werk is telkens weer het mogen onthullen van de ware schoonheid van iedere vrouw. Zij die zich tijdens mijn behandelingen laat onderdompelen in een magisch, krachtig en zinnen prikkelend recept van olieën, helende kruiden, licht en kleur, met de meest liefdevolle aanraking die ik maar kan geven.”

 – Edyta Zielinksa – 

 

Mijn pad, jouw pad

Heel lang heb ik mij gevoeld zoals vele vrouwen die ik om mij heen nog steeds veel zie. Ambitieuze vrouwen die heel veel te geven hebben in deze wereld. Die diep van binnen al lang weten welke stappen ze moeten nemen om vooruit te komen maar waarbij dat toch telkens weer niet lukt. Ze ervaren een overvloed  aan prikkels en hebben het gevoel vast te zitten in een sleur van het dagelijks leven. Wanneer ze in de spiegel kijken zien ze het effect ervan aan de buitenkant. Een moe gezicht en allerlei vage kwaaltjes. Voordat ik de juiste methode had gevonden was ook ik er zo aan toe.

Na 10 jaar met veel plezier te hebben  gewerkt in de beauty branche als specialist en instructeur leek ik ineens helemaal niet meer op mijn pad te zitten. Ik dacht het allemaal voor elkaar te hebben en toch stond ik daar precies zoals al die vrouwen voor de spiegel.
Diep ongelukkig, met een vaal gezicht en vage, eczeem achtige uitslag die niemand scheen te herkennen. Door mijn dikke tranen die  over mijn wangen rolden keek ik mijzelf aan, wetend dat ik ergens een afslag had gemist. Op dat moment ontstond een groot verlangen naar heling en het vinden van de juiste formule voor mijn eigen zaak. Vanuit dit diepe verlangen naar vrijheid, schoonheid en heling is House of Green ontstaan.

Mijn specialisaties

Uiteindelijk is het zo veel meer geworden dan ik mij ooit had kunnen voorstellen! House of Green is het thuis geworden waarin ik al mijn expertise en ervaring kwijt kan. Hier huist dan ook mijn persoonlijke ervaring met natuurgeneeskunde en acupuntuur. De kennis van verschillende holistische massage technieken en een grote voorliefde voor clean food, yoga, meditatie en biologische cosmetica. Zelfs theerituelen met de beste chocola waar ik zo verzot op ben kan ik kwijt in mijn werk!! Ik woon en ben ondernemer in Sinderen, Gelderland en daarnaast geef ik mijn passie voor het vak over aan jonge schoonheidsspecialistes in wording op het mbo. De afgelopen jaren is ook mijn passie voor make-up mee gaan spelen en kan ik mijn creativiteit kwijt als make-up artist.

Mijn grootste en meest dierbare ontdekking toen ik mijn praktijk in 2015 startte was de holistische beauty methode van Colour&Spice in combinatie met magneetveld-  en lichttherapie. Dit behandel programma stelt mij in staat de ware schoonheid van iedere vrouw die mijn praktijk bezoekt weer te laten schijnen. Ik geloof namelijk dat iedere vrouw innerlijke en uiterlijke schoonheid bezit. Mijn groter doel is dan ook om deze  schoonheid te onthullen  en zo op mijn manier de wereld een stukje mooier te maken. De schoonheid die vaak gemaskeerd is door een sluier van vermoeidheid, oud zeer, slechte overtuigingen, een verkeerd zelfbeeld, ongeinspireerd zijn en verkeerde keuze in cosmetica. Door het geven van een individuele totaal aanpak  in mijn beauty behandelingen is het resultaat vele malen krachtiger effectiever, zeer zichtbaar en voelbaar. Voor mij bestaat er niks mooiers dan hiermee de betoverende kracht en schoonheid van een vrouw weer door te laten schijnen en zo de wereld om hun heen een stukje meer te verlichten.

Omdat ik alle elementen uit deze methode zelf ben gaan toepassen heeft mij dit gemaakt tot wie ik nu ben. Ik ervaar meer innerlijke rust en voel mij meer in balans. Zowel privé als zakelijk. Daarnaast heb ik veel meer energie en bezieling in het dagelijks leven. Ik heb veel beter naar mijn lichaam, huid en hart leren luisteren en als kers op de taart heb ik enorme huidverbetering ervaren!

BODY, MIND & SOUL

Door inzicht te hebben verkregen in dat BODY, MIND & SOUL onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn heb ik heel bewust gekozen voor een holistische benadering. De huid is een spiegel van wat zich in het hoofd en lichaam afspeelt. Met deze kennis wil ik de vrouwen die hier komen geen quick fix beloven maar juist een verbetering op lange termijn. Het is een  visie op schoonheid vanuit het grote geheel. Niet alleen gefocust op de buitenkant. Maar op wie je bent, wat je voelt, en wie je als vrouw wilt zijn. Dat wat ik zelf heb ondervonden en ervaren is mijn overtuiging geworden en is ook mijn belofte aan elk die in mijn behandelstoel plaats neemt.

Als je nieuwsgierig bent geworden naar mijn werkwijze en wat ik en de Holistic  Beauty Therapy voor je kunnen doen, wees dan welkom. Kies de Kennismakingsbehandeling voor een zeer unieke ervaring die je niet snel zal vergeten.

Beauty&Love

Edyta