“De grootste drijfveer achter mijn werk is telkens weer het mogen onthullen van de ware schoonheid van iedere vrouw. Zij die zich tijdens mijn behandelingen laat onderdompelen in een magisch, krachtig en zinnen prikkelend recept van oliën, helende kruiden, licht en kleur, met de meest liefdevolle aanraking die ik maar kan geven.”

Edyta Zielinska

Het begon met een kortsluiting in 2014.


Binnen 1 week tijd werd alles wat zo leuk en kloppend leek in mijn leven volledig door mijzelf in twijfel getrokken. 
Ineens zat ik thuis met een burn-out en spookte er keer op keer hetzelfde zinnetje door mijn hoofd:
Ik vind mijn werk toch nog wel leuk?!....

House of Green Beauty Salon Gelderland - Wat is mijn pad

Hoe ik leefde strookte niet meer met wat ik écht wilde...

Weken gevuld met vermoeidheid, verwarring en onbegrip over wat mij nu eigenlijk was overkomen gingen voorbij. Tot ik op een avond in bed lag, starend naar het plafond. Mijn toenmalige leven vouwde zich als een soort van landkaart open. Ik nam alles onder de loep, wat had gemaakt dat er frictie was ontstaan? 

Wat was er nu precies gebeurd dat ineens alles blokkeerde en on hold leek te staan? Door alle delen naast elkaar te zien en de overeenkomsten en tegenstellingen naast elkaar te zetten werd het mij crystal clear. Hoe ik zelf al jarenlang leefde strookte totaal niet meer met het soort werk dat ik deed in de beauty branche.

Afkeer van onrealistische beelden

Thuis was ik bezig met voedzaam eten, zorgen dat er geen troep in mijn lichaam kwam, mediteren, yoga en mindfullness. Maar tegelijkertijd moest ik overdag producten gebruiken die eerder belastend waren dan verzorgend en kon ik de klant steeds minder aandacht geven. Aandacht die ik in een schoonheidssalon juist zo belangrijk vond!

In die periode kreeg ik ook een steeds grotere afkeer tegen de onrealistische beelden die werden neergezet door de hele industrie. De welbekende posters waarbij een idyllisch model een pot crème vasthoudt en waarvan de lijntjes en poriën zijn weggeshopt. En als troef stond er dan vaak een tekst bij, die zoiets verkondigde als dat al je zorgen zouden verdwijnen, al je dromen uitkomen en onbewust suggererend dat je er dan net zo uit kon komen te zien als het model zelf….áls je de crème maar zou smeren. 

Er moest toch meer zijn dan de oppervlakkige schoonheid in dit vak?

Ik kwam in een spagaat, omdat ik mijn werk niet meer kon doen op een manier die bij me paste, terwijl ik wel zeker wist dat ik verder wilde met mijn vak. Hoe kon ik dit oplossen?

Die ene avond waarbij ik echt in overgave keek naar wat mij blokkeerde, bleek achteraf het begin te zijn van iets groters.

Datgene waar van nature al jarenlang mijn interesse lag en wat ik had toegepast op mijzelf en in mijn leven om me goed te voelen. Precies die boodschap bleek achteraf het hart en de kern te zijn van mijn droomonderneming. Als holistisch huidtherapeut zet ik vrouwen in hun kracht en leer ik je wat jouw huid écht nodig heeft. Ontdek mijn helende behandelingen voor huid, hart en ziel.

“Ik heb de kennismakingsbehandeling ondergaan. Wat een super fijne ervaring!!! En wat uitgebreid! 2 uur genieten en ontspannen. Edyta, wat ben je een prachtig en lief mens!! De geweldige sfeer komt je tegemoet als je binnen stapt. Rust, puur, zen!”

Trice ten Have

Sinds 2015 heb ik al mijn kennis, ervaring en passies gebundeld en onder één dak gebracht. 
Namelijk dat van House of Green - de praktijk voor holistische huidverbetering.

House of Green Beauty Salon Gelderland licht tijdens behandeling

Mijn persoonlijke ervaring met holistisch leven, natuurgeneeskunde en acupunctuur. 

Mijn passie kan ik tegenwoordig helemaal kwijt in mijn werk. Mijn kennis van natuurlijke ingrediënten, huidverbetering, gua sha, acupunctuur en holistische massage technieken combineer ik als natuurlijke schoonheidsspecialist met een grote voorliefde voor yoga, clean food, zelfontwikkeling, meditatie en biologische cosmetica. Zelfs theerituelen met de beste chocola waar ik zo verzot op ben kan ik delen in mijn salon. Iedere behandeling, is namelijk een unieke ervaring.

Door de jaren heen heb ik veel ontdekkingen gedaan tijdens het behandelen en begeleiden van honderden vrouwen in mijn praktijk. Door telkens alle methodes die de beste resultaten gaven te filteren en te bundelen zijn mijn behandelingen uitgegroeid tot een ware retreat. Dit in combinatie met alle feedback is er een exclusieve behandelmethode ontstaan.

Daar waar een normale schoonheidsbehandeling eindigt, begint de behandeling pas echt bij House of Green. Een best-kept-beauty-secret van 7 actieve natuurlijke ingrediënten is de essentie en het elixer die de huid nieuwe energie en kracht geeft en opnieuw laat opbloeien. Samen kijken we wat jouw huid nodig heeft en maken we een behandelplan. Ik geef mijn behandelingen een extra dimensie door te werken met massages waardoor energie in meridianen, aura en chakras weer gaat stromen.

Het veranderende klimaat, global warming, bescherming van dieren en de natuur gaan mij zeer aan het hart en daarom werk ik uitsluitend met 100% natuurzuivere producten van Colour&Spice. De huidverbeterende formules zijn veganistisch en worden verpakt in volledig recyclebaar materiaal. Ik streef naar duurzame schoonheid. Dit geldt ook voor het resultaat van mijn behandelingen.

House of Green kaarsje aansteken Beauty Salon Gelderland

Ik ben ervan overtuigd dat we voorbij een quick fix mogen kijken....

...en terug moeten naar de realiteit. De realiteit is dat natuurlijke huidverbetering ontstaat door commitment aan zelfliefde en consistentie. Ik geloof namelijk dat iedere vrouw innerlijke en uiterlijke schoonheid bezit. Mijn groter doel is dan ook om deze  schoonheid te onthullen  en zo op mijn manier de wereld een stukje mooier te maken.

Door te kiezen voor een totaalaanpak van huid, hoofd en gevoel, is het resultaat van mijn beauty behandelingen vele malen krachtiger, effectiever, zichtbaarder en vooral voor jouw zelf écht voelbaar. Van binnen en van buiten.

Voor mij bestaat er niks mooiers dan hiermee de betoverende kracht en schoonheid van een vrouw weer door te laten schijnen en zo de wereld om hun heen een stukje meer te verlichten.