Behandelingen

Meet and Treat Schoonheidssalon Achterhoek

Meet&Treat

In deze eerste ontmoeting bekijk ik wat jouw lijf en hoofd nodig hebben. Ik doe een huidmeting, bespreek jouw wensen en zet je met een op maat gemaakte huidbehandeling en geneeskrachtige massage weer in het hier en nu. Zowel mentaal, fysiek als spiritueel. Stress, onzekerheid en angst maken plaats voor kracht, ontspanning, focus en glow. Inclusief gratis startpakket met Colour & Spice-producten t.w.v. €36,50.

Inner & Outer Beauty schoonheidssalon Achterhoek

Inner & Outer Beauty Retreat

Als de balans even zoek is, breng ik jou met 100% toewijding, kennis en aandacht terug in evenwicht. Ik kijk naar wat jij op dat moment nodig hebt en maak een persoonlijk behandelplan voor je. We gaan aan de slag met jouw mind, body & soul, zodat jij naar huis gaat met een stralende huid, meer energie en praktische tips voor een holistische lifestyle.

Date with Natuurlijke schoonheidssalon Achterhoek

A date with True Beauty

Vind je het heerlijk om eens samen met maximaal 6 andere vrouwen met je innerlijke en uiterlijke beauty bezig te zijn? Dit is een exclusieve livedag voor ambitieuze vrouwen die het beste uit hun leven willen halen. Leer in één dag de belangrijkste sleutels tot een leven vol innerlijke rust, balans, uiterlijke schoonheid en een gezonde huid. Een heerlijke, gezellige en gezonde dag voor zelfbewuste vrouwen!

Gateways to Green Beauty  Schoonheidssalon Achterhoek

7 Gateways To Green Beauty

Een programma waarin we in 6 maanden een transformatie van huid, hart en ziel bewerkstelligen. Weldadige behandelingen, natuurzuivere producten voor thuis, live verwendagen met andere gelijkgestemde vrouwen en een persoonlijk op maat gemaakt behandelplan. Je leert alle ins & outs van een holistische levensstijl en wordt een expert op het gebied van het optimaal benutten van jouw eigen kracht en talenten. 

Visagie Achterhoek

Make-up, no war

Goede visagie is een toevoeging op je innerlijke schoonheid die ik bij je naar boven haal. Door jouw unieke punten te benadrukken, ga je stralen. Wil jij je van je allermooiste kant laten zien? 

cadeaubon_house of green

Cadeaubonnen 

Als je op zoek bent naar een uniek cadeau dan heb je goud in handen met deze bon. Zo kan ook je omgeving genieten van een liefdevolle manier om natuurlijke schoonheid te versterken. 

Als je nieuwsgierig bent geworden naar mijn werkwijze en wat deze voor jou zou kunnen betekenen wees dan welkom.

Kies de Meet&Treat (kennismakingsbehandeling) voor een unieke ervaring die je niet snel zal vergeten.