Holistic Beauty Therapy

 

Soms zijn er van die dingen in je leven die je dwarszitten.

Patronen of klachten die steeds terugkeren en waar je van af wilt.

Diepliggende oorzaken van klachten kunnen liggen in het zenuwgestel en/of andere fysieke stelsels, door slechte opname van voeding of afvoer van afvalstoffen, zowel psychisch als fysiek, en door blokkades in energetische stelsels (meridianen, chakra’s, aura).

Je verlangt naar een grote schoonmaak op alle niveaus, een nieuwe start en een stevige fundering.

De Colour&Spice Holistic Beauty Therapy biedt een unieke benadering waarin jij als geheel wordt behandeld.

Ik begeleid en behandel je om de samenhang tussen je emotionele, fysieke, mentale en spirituele kanten inzichtelijk te maken en in balans te brengen.

Jouw eigen behandelplan

Na je eerste kennismaking met de holistische manier van behandelen start je met  de Holistic Beauty Therapy.  Hierbij zal ik je een geheel persoonlijk behandelplan aanbieden waarin we de voor jou belastende klachten en patronen behandelen op zowel fysiek als psychisch niveau.

Ook worden energetische en spirituele aspecten belicht, zodat je naast herstel van klachten meer zelfkennis en dieper inzicht in je levensloop en levensomstandigheden zult krijgen. Bij het verwijderen van de diepliggende oorzaken van klachten wordt gewerkt met vijf natuurgeneeskundige principes: energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche.

Tijdens de behandeling zal een scala aan specifiek holistische technieken en middelen worden toegepast om voor jou als persoon evenwicht in het totale gestel te brengen. Meer balans in je innerlijke en uiterlijke schoonheid, dat is mijn belofte.

Laat je door mij begeleiden op de weg naar holistische schoonheid; je zult versteld staan!

Holistic Beauty Therapy

Het totale programma van de Colour&Spice Holistic Beauty Therapy telt 6 behandelingen die samenhangen in 3 helende fases, namelijk BEAUTY DETOX, REBALANCE en UPLIFTING. Iedere fase bevat 2 behandelingen met daarnaast alle thuisadviezen, natuurzuivere producten en opdrachten om je doel zo goed mogelijk na te streven. De tijd die tussen iedere behandeling zit kan variëren van 4 tot 8 weken.
Wanneer deze manier van behandelen nieuw voor je is, adviseer ik je eerst een kennismakingsbehandeling te boeken zodat je kunt ervaren wat het voor je kan doen.

Beauty Detox

 Zuiveren & Herstellen
1,5 uur behandeling + advies

€95,-

Live now of zoals ik het zelf graag noem Let go or Let be. Beauty Detox gaat over zuiveren en herstellen. Wat draag je met je mee maar is overbodig geworden?Ik kijk naar de conditie van je huid (zwakte, beschadiging, disfunctioneren), in combinatie met je lichaam en levensstijl en geef je aanwijzingen en instrumenten om rust en ruimte te creëren voor nieuwe energie.

Re-balance

Opbouwen & Vitaliseren
1,5 uur behandeling + advies

€95,-

Re-Balance is de fase van opbouwen en voeden. Wat draagt bij aan je welbevinden en waar wil je verantwoordelijkheid voor dragen? Ik neem je mee op reis naar de wereld van geuren en kleuren. Kostbare werkstoffen, bloesems, vitamines, mineralen, heerlijke massages en de kleurentherapie staan hierbij centraal.

Up-lifting

Verstevigen & Verbinden
1,5 uur behandeling + advies

€95,-

Up-Lifting staat voor verstevigen, verbinden en bewustwording. Het power trio: cryot-therapy, meso- en bindweefsel massage staan garant voor ongekende huidverbetering. Je weet wie je bent en toont je ware schoonheid, je ervaart kalmte en openheid. Ik behandel je met aromatherapie, verse kruiden als Hibiscus melkextract en Wierookpoeder.

Sculpt & Lift | TONE BOOSTER

Wanneer een Tone Booster?

Tone Booster is een korte en krachtige behandeling van het spierweefsel van het gelaat. Er is direct resultaat zichtbaar die een week lang blijft. Een ideale behandeling dus voor speciale gelegenheden!

De massage duurt 20 minuten en kan los geboekt maar ook worden geïntegreerd in een volledige behandeling namelijk de Holistic Uplifting behandeling. Deze massage is uiterst geschikt voor een kuur waarbij resultaat veel langer aan zal houden. Hij is in te zetten bij:

  • Bij verslapte, hangende huid
  • Als verstrakking & versterking van de gelaatscontouren nodig is
  • Rokershuid, doffe huid

Optie 1 Reiniging + Tone Booster Massage + Eind Massage = 30 min. €40,-
Optie 2 Reiniging + Combi Tone&Collagen Massage + Eind massage = 60 min. €70,-
Optie 3 Een kuur van 5 behandelingen van optie 1 = €180,-
Optie 4 Een kuur van 5 behandelingen van optie 2 = €280,-

 

Sculpt & Lift | COLLAGEN BOOSTER

Wanneer een Collagen Booster?

Collagen Booster is een korte en krachtige behandeling van het bindweefsel van het gelaat. Na een behandeling is er onmiddellijk resultaat dat een week aanhoudt. Een ideale behandeling dus voor speciale gelegenheden. Kan ook in een korte kuur en is perfect te combineren met de Tone Booster massage om ook de liftende effecten te combineren. De behandeling duurt 30 minuten en wordt ingezet bij het volgende:

  • Verslapte, gerimpelde en gedehydrateerde huid.
  • Een huid die versteviging nodig heeft en die er verfrommeld uitziet.
  • Rokershuid en/of een doffe huid.

De Collagen Booster is ook uitstekend te combineren met de Sculpt zelf massage! Deze aanvulling met de Sulpt geeft garantie voor blijvend resultaat!

Optie 1 Reiniging + Collagen Booster Massage + Eind Massage = 30 min. €40,-
Optie 2 Reiniging + Combi Tone&Collagen Massage + Eind massage = 60 min. €70,-
Optie 3 Een kuur van 5 behandelingen van optie 1 = €180,-
Optie 4 Een kuur van 5 behandelingen van optie 2 = €280,-

FollowUp Sculpt&Lift | CRYO

Met de FollowUp Sculpt&Lift behandelingen kun je samen met mij werken aan een specifiek doel. Dit zijn behandelingen die altijd in kuurvorm worden gegeven en wat dus inhoud dat je in een kort tijdsbestek meerdere keren terug komt voor kortere doelgerichte behandelingen.

Kuurbehandeling
Bij huidverjonging en –verbetering of bij pijn en ontstekingen wordt de lokale Cryotherapie spray in het begin 1-5 keer per week toegepast. Na de kuur kun je 1 keer in de 4-8 weken terug komen om het resultaat vast te houden. De Cryo kan dan natuurlijk ook worden geïntegreerd in een volledige behandeling.

Het kan soms nodig zijn om meerdere technieken te combineren voor het beste resultaat. Wanneer dit gewenst is maak ik een op maat samengestelde behandeling.

Losse behandeling van max.15 minuten per keer €30,-.
10 behandelingen is €270,- waarbij de laatste behandeling dus gratis is.
15 behandelingen is €400,-
20 behandelingen is €530,-

De kuren zijn voor iedereen heel toegankelijk. Het maakt niet uit of je eenmalig een kuur volgt of dat je nog een gebied intensiever wilt aanpakken nadat je bijvoorbeeld al de Holistic Beauty Sabbatical hebt ondergaan.

“Mijn huid is zeer gevoelig, ik heb vaak rode vlekken en oneffenheden. Tijdens de behandeling van Edyta nam mijn huid de producten op als een spons. Dit was de eerste kennismaking met deze pure  natuurlijke verzoringsproducten, wat een fantastische ervaring! Ik ben direct overgestapt en wil niks anders meer gebruiken. Na het douchen met een vlekkeloos gezicht mijn make-up aan kunnen brengen was iets waar ik voorheen alleen nog maar van kon dromen. Binnen een korte tijd is mijn huid getransformeerd en is nu volledig egaal en straalt als nooit tevoren!

Door de jarenlange ervaring en de manier waarop Edyta iedere behandeling met veel gevoel aanpast aan de persoon is het een weldadige traktaktie aan jezelf!”

Anouk Bremner

Zorgbemiddelaar, Pleyade

“My sincere thanks to this gifted healer!

I was recently in her area and friends recommended her facial as a treat. WOW! I was out like a light under her sweet hands… a truly mesmerizing experience!”

Cathy Shea

Health Coach / Colon Hydrotherapy Expert & Teacher, Cathy Shea School