Behandelingen


Meet and Treat Schoonheidssalon Achterhoek

Meet&Treat

Kennismakingsbehandeling 120 minuten

In deze eerste ontmoeting bekijk ik wat jouw lijf en hoofd nodig hebben. Ik doe een huidmeting, bespreek jouw wensen en zet je met een op maat gemaakte huidbehandeling en geneeskrachtige massage weer in het hier en nu. Zowel mentaal, fysiek als spiritueel. Stress, onzekerheid en angst maken plaats voor kracht, ontspanning, focus en glow. Inclusief gratis startpakket met Colour & Spice-producten t.w.v. €36,50.

Gateways to Green Beauty Schoonheidssalon Achterhoek

7 Gateways To Green Beauty

Half jaar programma

7 Gateways To Green Beauty - Half jaar programma

Een programma waarin we in 6 maanden een transformatie van huid, hart en ziel bewerkstelligen. Weldadige behandelingen, natuurzuivere producten voor thuis, een persoonlijk op maat gemaakt behandelplan en een online programma die je stap voor stap terug zet in je kracht. Je leert alle ins & outs van een holistische levensstijl en wordt een expert op het gebied van het optimaal benutten van jouw eigen kracht en talenten. Een nieuw begin om je unieke schoonheid te onthullen.

Acupunctuur Doetinchem Zuurstofkuur

Cosmetische acupunctuur

Nieuw!

Gezichtsacupunctuur is een zeer effectieve manier om de huid op natuurlijke wijze jong te houden. Bekijk nu ook de tijdelijke actie!

cadeaubon_house of green

Cadeaubonnen

Een uniek cadeau

Als je op zoek bent naar een uniek cadeau dan heb je goud in handen met deze bon. Zo kan ook je omgeving genieten van een liefdevolle manier om natuurlijke schoonheid te versterken.