Inner&Outer Beauty Retreat

Een twee uur durende schoonheidsbehandeling die aanvoelt als een mini-retreat? Fris, opgeladen en vol energie weer naar huis? 

Een Inner & Outer Beauty Retreat voor JOU

Because you GIVE a fuck

Want jij bent die ondernemende en bewuste vrouw. Die vol in het leven staat en uitdagingen graag aangrijpt om te groeien. Je geeft om je gezondheid en je ziet er graag mooi uit op een verantwoorde manier.
Je neemt de tijd om stil te staan bij hoe je je voelt. Je hebt bij mij al een Meet&Treat ondergaan en voelt dat je toe bent aan een volgende behandeling. Daarnaast is deze behandeling ook de perfecte opvolger wanneer je het halfjaarprogramma de 7 Gateways to Green Beauty hebt gevolgd.

In de Inner&Outer Beauty Retreat kijk ik naar hoe jij binnenkomt en wat jouw lijf en hoofd nodig hebben. Ik werk in twee uur met 100% toewijding, kennis en aandacht aan jouw innerlijke en uiterlijke schoonheid. In de 120 minuten die je beleeft in mijn behandeling zet ik je weer terug in het hier en nu. Doordat je met je aandacht volledig naar je huid en lichaam gaat, ga je automatisch uit je hoofd.

Het verleden en de toekomst bestaan even niet meer en alles wat zo belangrijk leek valt helemaal weg. Je gaat terug naar het voelen. Stress, onzekerheid, twijfel, en angst maken plaats voor kracht, liefde, ontspanning, eenheid, rust, focus en glow. In jou en je lijf zitten schatten van wijsheid en weten. Je eigen orakel en medicijnkastje in één. Mijn doel en taak is om deze weer op de juiste manier aan te spreken. Want vaak is alles wat je nodig hebt een reminder.

Liefs Edyta

Inner and outer beauty Retreat in Beauty Salon Gelderland licht tijdens behandeling

Heal yourself

Ons lichaam is uniek en heeft een groot zelfhelend vermogen, maar door stress en onrust kan dit uit balans raken. Daardoor kun je huidklachten krijgen, maar ook stijve spieren, hoofdpijn, innerlijke ontrust of vermoeidheid. In mijn behandelingen werk ik van binnenuit aan jouw zelfhelend vermogen, zodat je aan de buitenkant het resultaat gaat zien. Meer innerlijke en uiterlijke beauty in de vorm van een stralende huid en meer energie.

“Een heel mooi gevoel was dat iemand zoveel tijd voor mij nam. De behandeling is een ware belevenis met veel verschillende ervaringen. Edyta is iemand met liefde en passie voor haar vak en ze draagt het ook met deze gevoelens uit.

De behandeling was met lekkere producten en fijne geuren. Deze heb ik nog erg lang geroken en gaven een ontspannen en fijn gevoel na en al tijdens de behandeling voelde ik mij ontspannen, “leeg” en mijn huid
tintelde… 

Het was zeker een behandeling op alle niveaus….”

Anita Briggeman

Inhoud Inner&Outer Beauty Retreat behandeling

Voorbeeld van de inhoud van een Inner&Outer Beauty Retreat. Ik kijk op het moment zelf samen met jou wat jij het meeste nodig hebt.

 • bespreken van je wensen
 • huidmeting
 • bloesem/kruiden/magnesium boost (ontspanning en diepe reiniging)
 • harsen/epileren (indien gewenst)
 • kompressen met verse kruiden (uit eigen tuin, afhankelijk van het seizoen)
 • voetreflex massage
 • lichttherapie voor intensieve huidverbetering
 • energetische behandeling
 • zuurstofbehandeling (blaast huidcellen nieuw leven in voor een ongekende glow)
 • nek, schouder- en gelaatsmassage met geneeskrachtige olie
 • acupressuur
 • ultrasound met homeopatisch serum (intensieve vochtbehandeling i.c.m stimulering van het bindweefsel voor ongekende glow en volume van de huid)
 • micro-current met L.E.D licht therapie (stimulatie van spieren en bindweefsel voor natuurlijke face lifting)
 • holistische toepassing, afhankelijk van wat je lichaam/geest nodig heeft
 • wilde bloemen masker
 • persoonlijk behandelplan met adviezen en persoonlijke rituelen voor thuis                                                      

Reveal your beauty


Elke ontmoeting voel jij je krachtiger en met meer energie.

Duur behandeling

2 uur

Kosten

€195,-

Wanneer?

Dat bespreken we samen

Locatie

House of Green
Edyta Zielinska
Wissinklaan 8
7065 BP Sinderen (bij Doetinchem)

Boeken

Boek jouw inner & outer beauty retreat