Niets werkte tot ik deze manier van ontstressen ontdekte 
"Carla 32"

Wil jij goed voor jezelf zorgen, 
maar weet je niet waar te beginnen...?

 • 1
  Je hebt een vol en ondernemend leven. Je weet dat je goed voor jezelf moet zorgen om alles aan te kunnen. Maar aan de tijd hiervoor ontbreekt het je vaak, waardoor je soms laag in de energie zit en anderen aan je zien dat je je moe voelt.
 • 2
  Je staat op een kruispunt. Het is druk, je snakt naar momenten voor jezelf. Je zoekt naar een nieuw begin, jezelf opnieuw ontdekken en leren kennen. Je bent zoekend naar meer verdieping. 
 • 3
  Je weet dat je veel beter in je vel gaat zitten als je beter gaat zorgen voor jezelf. Dat als je goed zorgt voor huid, hart en ziel, je een diepere staat van welzijn bereikt. Alleen... waar te beginnen? 

Je staat er niet alleen voor. In mijn 6 maanden holistic beauty programma ontvang en leer je alles wat je nodig hebt om (weer) te stralen. Zowel van binnen als van buiten.

Holistic beayty expert Edyta Zielinska
Holistic beayty expert Edyta Zielinska

Holistic beauty is: stralende huid, totale ontspanning & goed in je vel...

 • 1
  BARSTENSVOL ENERGIE, STRALENDE HUID EN DIEPE INNERLIJKE RUST
  Stel dat je alles wat je nodig hebt om beter en gezonder te leven op een praktische manier aangereikt krijgt. Dat je het niet meer zelf hoeft uit te zoeken. Dat je zonder dat het veel tijd kost vanzelf merkt dat het helend voor je is.

  Je hoeft je niet meer druk te maken over wat voor producten je aan moet schaffen om een betere huid te krijgen. Welke voeding helend is voor je lichaam en geest. Hoe zou het zijn als je dit stapsgewijs en overzichtelijk aangereikt krijgt? Dat jij een persoonlijke blauwdruk voor natuurlijke huidverbetering en gezond leven maakt, waarmee je praktisch aan de slag kan?
 • 2
  DICHTer BIJ JEZELF, je eigen wijsheid en je krachtbron
  Heb je een druk gezinsleven, een veeleisende baan/bedrijf en veel andere verplichtingen?... Dan is het soms moeilijk om even helemaal naar jezelf terug te keren. Om te bedenken waar het écht om draait in het leven. Hoe is het voor je om je te richten op meer innerlijke rust voor jezelf? Zodat je jezelf opnieuw leert ontdekken. Hierdoor meer verdieping en rust ervaart. En in een diepere staat van welzijn komt.
 • 3
  MEER MOED OM DE UITDAGINGEN IN HET LEVEN AAN TE GAAN
  Welke reden heb jij om jezelf in van alles te belemmeren? De schoonheid van een vrouw is vaak gemaskeerd door een sluier van vermoeidheid, oud zeer, slechte overtuigingen, een verkeerd zelfbeeld, ongeïnspireerd zijn en verkeerde keuze in cosmetica. Door een individuele totaal aanpak te kiezen is het resultaat vele malen krachtiger effectiever, zeer zichtbaar en voelbaar. Zo kun je veranderingen stimuleren van binnenuit. En kun jij met kracht en zelfverzekerdheid de uitdagingen die op je pad komen tegemoet treden.

Over holistic beauty expert Edyta

Body, Mind & Soul zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom koos ik 10 jaar geleden voor een holistische benadering. De huid is een spiegel van wat zich in het hoofd en lichaam afspeelt. Met deze kennis wil ik de vrouwen die hier komen geen quick fix beloven, maar juist een verbetering op lange termijn.

Het is een visie op schoonheid vanuit het grote geheel. Niet alleen gefocust op de buitenkant. Maar op wie je bent, wat je voelt, en wie je als vrouw wilt zijn. Dat wat ik zelf heb ondervonden op mijn pad naar helende schoonheid is mijn overtuiging geworden en is ook mijn belofte aan elke vrouw die in mijn behandelstoel plaats neemt.

De grootste drijfveer achter mijn werk is telkens weer het mogen onthullen van de ware schoonheid van iedere vrouw. Zij die zich tijdens mijn behandelingen laat onderdompelen in een magische, krachtige en zintuig prikkelende ervaring van oliën, helende kruiden, licht en kleur, met de meest liefdevolle aanraking die ik maar kan geven.”

Holistic beauty expert Edyta

Edyta Zielinska

Persoonlijke groei in het holistic beauty programma

Holistic beauty workshop

JE WEET STRAKS ALLES OVER:

 • De holistische kijk op schoonheid, gezondheid en wellness
 • Het subtiele lichaam, de chakra's en hoe deze ons beïnvloeden
 • De lichaam-en-geest connectie en hoe gedachten ons lichaam beïnvloeden
 • Wat zelfliefde en zelfkennis inhoudt en hoe je dit kunt ervaren
Holistic beauty workshop (2)

JE GAAT JE BETER VOELEN DOOR:

 • Dagelijkse wellnessroutines, waarbij het succes in de dagelijkse herhaling schuilt
 • Persoonlijke blauwdruk voor een mooie huid, gezond lichaam en innerlijke rust
 • Duidelijke doelen verwezenlijken die jou naar je droomleven leiden
 • Helende producten, oefeningen, meditaties, visualisaties en recepten
Holistic beauty & lifestyle

HOLISTIC BEAUTY POWERBOOSTS

 • Inner & outer retreats inclusief persoonlijk behandelplan
 • Weldadig effect op je lichaam. Het ontgift, versterkt je zenuwstelsel, balanceert het hormoonstelsel, ontstresst en geeft je veel nieuwe energie.
 • Twee uur lang 100% toewijding, kennis  en aandacht voor jou.

Anderen over mijn holistic beauty retreats...

Michèle deelt haar ervaringen en resultaten over de holistische beauty behandelingen, de vegan en natuurzuivere producten en het halfjaar programma 7 Gateways to Green Beauty van House of Green.

Echt een parel om jezelf te geven!

Wow, echt een parel om jezelf te geven. Voor zelfbewuste en ondernemende vrouwen dé manier om schoonheid te ervaren op meerdere lagen. Dankjewel, Edyta voor je hele fijne, warme behandeling. Dit smaakt naar meer... !

Jelien Lammers 

Helemaal bij de kern...

Wat een heerlijke ervaring! Vol energie en heerlijk ontspannen kwam ik weer terug. Tijdens de behandeling zorgt Edyta voor je huid, hart en ziel en wat is dat genieten zeg Zonder dat je het heel bewust door hebt, wordt je hart geopend en kan er overtollige energie afgevloeid worden. Edyta behandelt met zoveel liefde, ervaring en kennis dat je je alleen maar hoeft over te geven. Zij zorgt er in 2 uur voor dat je je weer helemaal bij je kern komt en als herboren naar huis kunt.

Annemieke Bremmer

Verslaafd aan deze liefdevolle, helende holistic beauty behandeling!

Wow, wat een onvergetelijke ervaring! Ik ben bij deze officieel (en heel prettig) verslaafd aan de liefdevolle, helende behandeling van Edyta van House of Green. De reis ernaartoe was al een beleving op zich: vanuit een druk, gehaast leven rij je naar een plek van groene weilanden en rust. De salon voelt meteen aan als een warm welkom met een stijlvol interieur en een heerlijke geur.

De kennismaking met Edyta gaf een geweldige klik! Een enthousiaste, warme en heerlijk open persoonlijkheid. Ik voelde me meteen thuis.

De behandeling is echt een unieke ervaring en, wat mij betreft, een must voor iedere vrouw die het belangrijk vindt om in goede balans te zijn, zichzelf te verwennen en waarde hecht aan een stralende, mooie huid. Vooraf bespreekt Edyta duidelijk wat je kunt verwachten en stemt af wat je wensen zijn voor de behandeling. Mijn verwachtingen zijn echt overtroffen. Ik heb genoten van een heerlijke mini-vakantie daar in de stoel. Volledig ontspannen en toch met frisse energie ging ik de deur uit.
Lieve Edyta, het was een bijzondere ontmoeting en ik kijk uit naar mijn tweede vakantie naar House of Green in december!

Marjolijn Desmet

Voor deze vrouwen is het programma bedoeld:

 • Zelfbewuste vrouwen die hun leven voluit willen leven
 • Ambitieuze vrouwen die daadkrachtig willen zijn
 • Vrouwen die er graag goed en aantrekkelijk uit zien
 • Vrouwen die graag gezond en duurzaam willen leven

Dit holistic beauty programma is voor daadkrachtige vrouwen die open staan voor een volledige transformatie. 
Ben je aan het twijfelen? Neem dan even contact met me op. Ik geef je dan eerlijk advies.
Ook als dat betekent dat mijn programma geen goede match voor je is.

In het gloednieuwe programma van House Of Green vind je dit allemaal.
In 6 maanden een transformatie van huid, hart en ziel.  

Voor de (zelf)bewuste, ambitieuze vrouw die verlangen heeft naar heilzame holistic beauty rituelen, waarmee ze in contact komt en blijft met haar natuurlijke krachtbron.

Inner & Outer Beauty Retreats

Tijdens mijn Inner & Outer Beauty Retreats dompel je je twee uur lang onder in een weldadige behandeling. Doordat je met je aandacht volledig naar je huid en lichaam gaat, ga je automatisch helemaal uit je hoofd. De sleur en druk van het dagelijkse leven raakt op de achtergrond en je raakt volledig ontspannen. Ik pas een scala aan specifiek holistische technieken en middelen toe om voor jou als persoon evenwicht in het totale gestel te brengen. Het heeft een weldadig effect op je lichaam. Het ontgift, versterkt je zenuwstelsel, balanceert het hormoonstelsel, ontstresst en geeft je veel nieuwe energie.
Geniet van twee uur lang 100% toewijding, kennis  en aandacht voor jou.

House of Green Beauty Salon Doetinchem salon

+

Natuurzuivere producten (t.w.v. €461,-)

Je ontvangt alle Colour&Spice producten die je nodig hebt tijdens de zes maanden van het programma, zowel voor je ochtend- als je avondritueel.

Holistische producten

+

Persoonlijk behandelplan

Na je eerste kennismaking (Meet&Treat) met de holistische manier van behandelen start je met het programma de 7 Gateways to Green Beauty. Wat deze 7 gateways oftewel poorten zijn leer je tijdens de Meet&Treat behandeling. Tijdens de Inner&Outer Beauty Retreats zal ik je een geheel persoonlijk behandelplan aanbieden. Hierin worden naast de fysieke en mentale klachten ook energetische en spirituele aspecten belicht, zodat je naast herstel van klachten meer zelfkennis en dieper inzicht in je levensloop en levensomstandigheden zult krijgen. De 7 gateways geven toegang tot oplossingen van klachten op fysiek, mentaal en spiritueel niveau. Tijdens het programma is een tussentijds telefoontje of skypesessie opgenomen om de voortgang in het behandelplan te bespreken.

Holistic beauty behandelplan

+

Online holistic beauty & lifestyle programma

 • Green Beauty Workbook. Adviezen afgestemd op jouw behoeften.
 • Dagelijks ochtend- en avondbeautyritueel. Je leert hoe je deze rituelen nooit meer vergeet.
 • Helende voeding. Voeding als helende kracht inzetten om je persoonlijke doelen te bereiken, zoals genoeg energie hebben. Inclusief de House of Green Beauty Food Guide (PDF).
 • Yoga series and workouts. Op jouw afgestemde oefeningen die je vernieuwde energie en rust geven. Zodat je de juiste oefeningen op het juiste moment zo goed mogelijk in kunt zetten, thuis en in je werk of bedrijf.
 • Meditatie en visualisatie. Door stil te staan en naar binnen te kijken ontdek je kanten van jezelf die in het drukke leven van alledag onderbelicht blijven. Dit heb je nodig om een gelukkig leven te leiden, dat aansluit bij jouw diepste wensen.

+

Twee cadeaus ter waard van €66,-

Je ontvangt 1 mooie miniset bij aanvang van je traject met producten en het Beauty Sabbatical Beauty Boek van Colour&Spice t.w.v €66,- na het volbrengen van het halfjaartraject zodat je vol vertrouwen altijd zelf verder kunt. 

Holistic beauty cadeau

Kies een holistic beauty programma dat bij je past...

Laat je door mij begeleiden op de weg naar holistische schoonheid; je zult versteld staan!
Het Holistic Beauty Program duurt in totaal 6 maanden.
Je kunt uit twee varianten kiezen.

200

/per maand (6 maanden)

Green

 • Elke twee maanden een Inner&Outer Beauty Retreat van 2 uur, inclusief persoonlijke coaching voor en na. In een half jaar ontvang je dus 3 behandelingen.
 • Persoonlijk behandelplan
 • Levenslange toegang tot de online leeromgeving
 • Voorafgaand aan iedere behandeling is er een coach en afstemmoment voor reflectie, bezinning en bijsturen op je doelen. Tussendoor mag je altijd appen en mailen.
 • 1 mooie miniset bij aanvang van je traject met producten en het Beauty Sabbatical Beauty Boek van Colour&Spice t.w.v €66,- na het volbrengen van het halfjaartraject zodat je vol vertrouwen altijd zelf verder kunt. 
 • Productsets van Colour&Spice t.w.v. € 461,- Hiermee kun je gemakkelijk een half jaar vooruit, zowel 's ochtends als 's avonds!

Gun dit voor jezelf en voel
jezelf een ander mens.
Nog vragen? Stel ze gerust!

© 2020 House of Green Beauty.  Sinderen, Gelderland