Meditative Masterclass 


Tijdens deze unieke Experience neem ik je persoonlijk een uur lang mee, voor een Relax & Revive reflexology sessie. Ik leer je hoe je dit zelf kunt gaan inzetten, voor diepe ontspanning en hernieuwde energie. 


Edyta Zielinska

De Meditative Masterclass  - Soul&Skin Alchemy

Tijdens deze meditatieve Masterclass neem ik je mee, op een onvergetelijke reis door het lichaam, aan de hand van de Reflexologiepunten van het Gezicht. Het biedt je de perfecte routekaart om op een holistische manier je zenuwstelsel te kalmeren en een boost van nieuwe energie op te doen, overal en op elk moment van de dag (of nacht!). Krijg inzicht in de connectie van wat er in ons lichaam gebeurt en hoe dat ons gevoel bepaald en daarmee onze uitstraling

Waarom Soul&Skin Alchemy?

Omdat de richtlijnen op deze reis doordacht en zorgvudig samen gesteld zijn, maar omdat ook je intuïtie wordt aangesproken over wat je voelt en ziet. Die combinatie maakt het tot een magisch proces van transformatie. En dat is ook wat wordt betracht in de alchemie, iets wat niet waardevol lijkt - een basis metaal - te tranformeren tot goud. Dat goud dragen wij allen in ons en wordt vaak overschaduwd door ongemakken of niet dienende overtuigingen. Mijn Soul&Skin Reflexology methode is een tool, die jouw stress transformeert naar succes!

Bovenal is een diepe kernwaarde van mij soevereinitet, een staat van leven en zijn die ik iedereen gun. Vrij zijn en zelf bepalen over wat je nodig hebt, dat je zoveel mogelijk tools in handen hebt die je minder afhankelijk maakt van anderen.

Naast de diepe ontspanning die je gaat ervaren, ga je het RELAX&REVIVE protocol leren die je voor de rest van je leven kunt blijven gebruiken. Ook je vrienden, familie of cliënten kun je dit weldadige protocol laten ervaren! Bij freqeunte toepassing ervaar je een effectieve, rustgevende en blijvende verlichting.

Je verlaat deze Masterclass met krachtige vaardigheden om: 

 • het vermogen van het lichaam aan te spreken om zichzelf te genezen en te activeren;
 • de intuïtie van het lichaam te gebruiken om het welzijn te verrijken;
 • de algehele fysieke, mentale en emotionele gezondheid te verbeteren.

Laat je verrassen in deze Masterclass, over hoe Soul&Skin Reflexology extra voordelen kan bieden voor jezelf en iedereen die je met wat je leert zult behandelen. Voordelen zoals je beter te voelen, het humeur verbeteren en meer connectie ervaren met alles in het leven. Natuurlijk begint deze transformatie eerst bij jezelf!

29 augustus 2023 - 20:00 uur 

Hoe ga jij de kennis van deze Masterclass inzetten?

Ik ben ervan overtuigd dat je het leuk zult vinden om de technieken van de Meditative Masterclass toe te passen op je persoonlijke verzorging.

Na de masterclass heb jij deze vaardigheden:

 • Verminder de stressreactie van het lichaam, om het verouderingsproces te vertragen of zelfs om te keren;
 • Verzacht de effecten van gezondheidsproblemen, ziekte en letsel door vermindering van de stressrespons van het lichaam;
 • Bevorder genezing door specifieke gezichtsreflexpunten te activeren die herstellende, kalmerende en signalen door het hele lichaam sturen;
 • Beheer 'berichten' die via het zenuwstelsel van het lichaam naar zenuwuiteinden worden verzonden die op het prikbord van het gezicht uitkomen;
 • Verbeter hoe emoties de gezondheid beïnvloeden en op het gezicht verschijnen;Resultaten voor jou en je naasten

 • Algehele verbetering van gevoelens van welzijn, plezier en gewoon beter voelen
 • Stemmingsverbeteringen, verbeterde motivatie en uithoudingsvermogen
 • En andere verrassende nevenvoordelen naast de oplossing van het oorspronkelijke probleem.Is de Soul&Skin Meditatieve Masterclass iets voor mij?

Deze Meditatieve Masterclass is precies goed voor:

Iedereen die voelt dat het tijd is om zelfliefde en ontspanning als ritueel aan zichzelf te kunnen gaan geven.

Wanneer je al bekend bent met de helende werking van gezichtsreflexologie en deze experience graag wilt meemaken, om kennis te maken met een diepere dimensie, die we gaan verkennen met mijn Soul&Skin Reflexology methode. 

 Iedereen die holistische gezondheids- en schoonheidstechnieken wil leren om zichzelf en hun gezin gezond te houden en tegelijkertijd het gebruik van medicijnen en huidverzorgingsproducten te verminderen.

Mensen met een 'vol hoofd' die moeilijk in slaap komen. Die zichzelf een meditatief rustmoment gunnen. 

Schoonheidsspecialisten, massagetherapeuten, acupuncturisten en fysiotherapeuten die kennis willen maken met Gezichts Reflexologie Technieken om ontspanning te kunnen bieden.

Ouders met kinderen, die soms onrustig en rusteloos kunnen zijn. Om ook bij hun eigen kind door middel van Gezichtsreflexologie een moment van ontspanning te kunnen bieden.

29 augustus 2023 - 20:00 uur

Een deelnemer aan het woord


Sinds ik het heb geleerd gebruik ik dit protocol bijna dagelijks. Wanneer ik niet goed in slaap kom, helpt het me direct ontspannen en

'uit mijn hoofd' te komen. Het voelt als een heerlijk momentje voor mezelf, een dagelijks rustpunt om even aandacht te geven aan mezelf. 


Toen mijn zoon van 7 niet goed in slaap kwam, ben ik het RELAX protocol ook bij hem gaan toepassen. Hij vindt het zálig. Hij vraagt er nu regelmatig zelf om en vaak helpt het hem ook, om toch makkelijker in slaap te kunnen komen wanneer hij rusteloos is. Hij geniet er echt van!


Het maakt mij heel erg dankbaar dat ik dit heb geleerd en het voor mij en mijn gezin kan toepassen.

Henriette Jordens

FAQ

Is dit een self-guided of live masterclass

Deze Masterclass is live, uniek en onder mijn persoonlijke begeleiding!!

Heb ik de Beauty Reflex Tool nodig?

De Beauty Reflex Tool is een super waardevolle tool, waarmee je heel nauwkeurig de specifieke punten kunt vinden en fijn stagnatie kan voelen. Maar het kan ook zonder! Zelfs met je eigen vingers. Al is een afgeronde acherkant van een pen ook erg makkelijk. 

Komt er een opname?

Dit is een live experience. Hier komt geen opname van.

Als ik geen schoonheidsspecialiste of massagetherapeut ben, kan ik deze Masterclass dan nog steeds volgen?

Jazeker! Deze mastercalss is voor iedereen die wil leren hoe je reflexpunten  kunt gebruiken om tot diepere ontspanning te komen en je welzijn kunt ondersteunen. 

Een nieuw begin roept jouw naam

Haal alles uit de Masterclass

Het enige hulpmiddel dat je nodig hebt om tijdens de masterclass te gebruiken  en fantastische resultaten te krijgen, is de Beauty Reflex Tool.

Wil jij eerst kennismaken met Gezichtsreflexologie, nog zonder dat je de tool wilt aanschaffen? Dan geef ik je in de masterclass tips voor hoe je toch kan deelnemen zonder tool.