Meditative Masterclass 


Tijdens deze unieke Experience neem ik je persoonlijk een uur lang mee, voor een Relax&ToNe NERvus Vagus reflexology sessie. Ik leer je hoe je dit zelf kunt gaan inzetten, en hoe je je lichaam en emoties kunt ontstressen en reguleren voor een optimaal welzijn. 


Edyta Zielinska

De Meditative Masterclass  - Calming Nervus Vagus

Tijdens deze meditatieve masterclass neem ik je mee, op een onvergetelijke reis door het lichaam, aan de hand van de Reflexologiepunten van het Gezicht. Het biedt je de perfecte routekaart om op een holistische manier je zenuwstelsel te kalmeren en een boost van nieuwe energie op te doen, overal en op elk moment van de dag (of nacht!). Krijg inzicht in de connectie van wat er in ons lichaam gebeurt en hoe dat ons gevoel bepaald en daarmee onze uitstraling


Waarom Calming Nervus Vagus?

Als ik het heb over het kalmeren van de Nervus Vagus - in het Nederlands de Vagus Zenuw, dan spreek ik tegelijkertijd over het kalmeren van de de Ziel en waarom dit is vertel ik je hieronder. Deze Vagus Zenuw is één van de grootste zenuwen in ons lichaam. Het is een groot onderdeel van ons zenuwstelsel en loopt vanuit onze hersenen, langs de keel, het hart, de longen en verder door het middenrif naar een groot deel van de organen in onze buik. Deze lange zenuw heeft dan ook een grote invloed op de werking van al deze lichaamsdelen. Wanneer deze zenuw overprikkeld raakt kunnen we symptomen van stress ervaren zoals een dichtgeknepen keel, hartkloppingen, een oppervlakkige ademhaling maar onder andere ook een opgeblazen gevoel en spijsverteringsproblemen. Deze zenuw heeft ook een rol als "bemiddelaar" tussen het denken en voelen en is daarmee grotendeels verantwoordelijk voor de verbinding tussen geest en het lichaam. Je zou hem daarom ook kunnen zien als een fysieke manifestatie van de Ziel - De Ziels Zenuw. Door alle delen waarmee de Vagus Zenuw is verbonden aandacht te geven doormiddel van gezichtsreflexologie, somatische bewegingen en eenvoudige massage technieken kunnen we onszelf binnen enkele minuten grote verlichting geven. Niet alleen fysiek maar ook zeker mentaal en geestelijk.

Omdat de richtlijnen op deze reis doordacht en zorgvudig samen gesteld zijn en omdat ook je intuïtie wordt aangesproken over wat je voelt en ziet maakt deze combinatie tijdens deze masterclass tot een magisch proces van transformatie. Laten we jouw stress transformeren tot succes!!

Naast de diepe ontspanning die je gaat ervaren, ga je het RELAX&TONE NERVUS VAGUS protocol leren die je voor de rest van je leven kunt blijven gebruiken. Ook je vrienden, familie of cliënten kun je dit weldadige protocol laten ervaren! Bij freqeunte toepassing ervaar je een effectieve, rustgevende en blijvende verlichting.


Gewoon stress of Ascentieverschijnselen?

Merk je wel eens dat dingen ineens wat intenser lijken? Van geluiden tot geuren die normaal geen probleem zijn? Je bent niet de enige.

In mijn praktijk hoor ik de afgelopen twee jaar en vooral de laatste maanden veel vergelijkbare verhalen, van vreemde druk op de kruin en nek tot onverklaarbare vermoeidheid, maar ook een hogere gevoeligheid voor energie van anderen en bepaalde plaatsen, duizeligheid, stemmingswisselingen en slaapstoornissen die je doet afvragen: "Waar komt dit vandaan?" Nou, het zou kunnen dat het te maken heeft met iets wat ook wel "ascensie" wordt genoemd.

Ascentie. Wat betekent het? Laten we deze term even nuchter bekijken: volgens het Oxford woordenboek betekent ascentie “de actie van opstijging naar een belangrijke positie of hoger niveau.” Resoneert dat met jou?
Net als talloze anderen geloof ik dat we ons in een tijdperk van grote veranderingen bevinden, van transformatie en evolutie. Ascentie betekent, zoals het woordenboek aangeeft, dat we allemaal ontwikkelen, groeien en opklimmen, wellicht nu meer dan ooit in de geschiedenis heeft plaatsgevonden.

Klinkt misschien nieuw, maar het betekent gewoon dat we als mensheid een soort spirituele groeispurt doormaken.
In gewone taal: we evolueren, en ja, soms voelt het alsof het universum onze zenuwen test. Als je denkt dat dit soort klachten gewoon bij het ouder worden hoort, ben je niet de enige. Veel mensen hebben er nog niet van gehoord.

Om je zenuwstelsel te helpen deze ongewone vibes beter te laten verwerken zal ook alles wat je tijdens deze masterclass leert rust en verlichting geven in deze bijzondere tijd.

Klaar om een pauze te nemen van de chaos? Schrijf je in voor de masterclass en laten we samen een beweging maken richting de nieuwe wereld waar licht, natuurlijke schoonheid, bewustwording, verbeterde gezondheid en algeheel welZijn het streven zijn!


Je verlaat deze Masterclass met krachtige vaardigheden om:
 • het vermogen van het lichaam aan te spreken om zichzelf te genezen en te activeren;
 • de intuïtie van het lichaam te gebruiken om het welzijn te verrijken;
 • de algehele fysieke, mentale en emotionele gezondheid te verbeteren.
 • dagelijks grepen te integreren in je dagelijkse beauty routine die een natuurlijke facelift stimuleren. 

Laat je verrassen in deze Masterclass, over hoe Soul&Skin Reflexology extra voordelen kan bieden voor jezelf en iedereen die je met wat je leert zult behandelen. Voordelen zoals je beter te voelen, het humeur verbeteren en meer connectie ervaren met alles in het leven. Natuurlijk begint deze transformatie eerst bij jezelf!

16 januari 2024 - 20:00 uur 

Wat eerdere deelnemers van de Meditative Masterclass deelden:

16 januari 2024 - 20:00 uur

Hoe ga jij de kennis van deze Masterclass inzetten?

Ik ben ervan overtuigd dat je het leuk zult vinden om de technieken van de Meditative Masterclass toe te passen op je persoonlijke verzorging.

Na de masterclass heb jij deze vaardigheden:

 • Verminder de stressreactie van het lichaam, om het verouderingsproces te vertragen of zelfs om te keren;
 • Verzacht de effecten van gezondheidsproblemen, ziekte en letsel door vermindering van de stressrespons van het lichaam;
 • Bevorder genezing door specifieke gezichtsreflexpunten te activeren die herstellende, kalmerende en signalen door het hele lichaam sturen;
 • Beheer 'berichten' die via het zenuwstelsel van het lichaam naar zenuwuiteinden worden verzonden die op het prikbord van het gezicht uitkomen;
 • Verbeter hoe emoties de gezondheid beïnvloeden en op het gezicht verschijnen;Resultaten voor jou en je naasten

 • Algehele verbetering van gevoelens van welzijn, plezier en gewoon beter voelen
 • Stemmingsverbeteringen, verbeterde motivatie en uithoudingsvermogen en verlichting van allerlei uiteenlopende klachten zoals, buikklachten, opgezet gevoel, nervositeit, stress, overprikkeld zijn etc etc...
 • En andere verrassende nevenvoordelen naast de oplossing van het oorspronkelijke probleem.Is de Soul&Skin Meditative Masterclass -Calming Nervus Vagus iets voor mij?

Deze Meditatieve Masterclass is precies goed voor:

Iedereen die de volgende klachten herkent: opgeblazen buik, hormoondisbalans, droge huid en/of haren, spijsverteringproblemen, slaapprobelemen, stress/nervositeit, slechte immuniteit, vermoeidheid, maagklachten, totale disbalans, gewichtstoename, moodswings.

Wanneer je al bekend bent met de helende werking van gezichtsreflexologie en deze experience graag wilt meemaken, om kennis te maken met een diepere dimensie, die we gaan verkennen met mijn Soul&Skin Reflexology methode. 

Iedereen die holistische gezondheids- en schoonheidstechnieken wil leren om zichzelf en hun gezin gezond te houden en tegelijkertijd het gebruik van medicijnen en huidverzorgingsproducten te verminderen.

Mensen met een 'vol hoofd' die moeilijk in slaap komen. Die zichzelf een meditatief rustmoment gunnen en die meer willen leren over de veelbepalende Vagus Zenuw. 

Schoonheidsspecialisten, massagetherapeuten, acupuncturisten en fysiotherapeuten die kennis willen maken met Gezichts Reflexologie Technieken om ontspanning te kunnen bieden.

Iedereen die voelt dat het tijd is om zelfliefde en ontspanning als ritueel aan zichzelf te kunnen gaan geven. 

16 januari 2024 - 20:00 uur

Cliënten over hun ervaring met Soul&Skin Reflexology 


Dit werkt!!


Ik voel wat het met mij doet. Ik voel altijd verschil van voor en na dat ik een protocol heb gedaan.


Een groot gezin - hoe geweldig ook - voelt soms alsof ik op suvrival kamp ben. Gezichtsreflexologie zorgt ervoor dat ik in elk geval altijd een goede nacht met diepe slaap kan hebben en dat maakt mij sterk voor iedere nieuwe dag.

Linda

Sinds ik het heb geleerd gebruik ik dit protocol bijna dagelijks.

Wanneer ik niet goed in slaap kom, helpt het me direct ontspannen en

'uit mijn hoofd' te komen. Het voelt als een heerlijk momentje voor mezelf, een dagelijks rustpunt om even aandacht te geven aan mezelf. 


Toen mijn zoon van 7 niet goed in slaap kwam, ben ik het RELAX protocol ook bij hem gaan toepassen. Hij vindt het zálig. Hij vraagt er nu regelmatig zelf om en vaak helpt het hem ook, om toch makkelijker in slaap te kunnen komen wanneer hij rusteloos is. Hij geniet er echt van!


Het maakt mij heel erg dankbaar dat ik dit heb geleerd en het voor mij en mijn gezin kan toepassen.

Henriette Jordens

Zodra Edyta mijn gezicht raakt met de tool reis ik af naar een andere dimensie!


Gewoon Wauw!


Tijdens de behandeling voel ik mijn lichaam niet meer en het voelt alsof ik zweef. Dagenlang na de reflexologie merk ik aan mijzelf dat ik kalmer reageer op alles wat op mij af komt en ik voel mij meer gecentreerd in mijzelf. 

Mijn gezicht staat dan altijd alsof ik 2 weken op vakantie ben geweest. Elke keer weer is het weer magie!Iris

FAQ

Is dit een self-guided of live masterclass

Deze Masterclass is live, uniek en onder mijn persoonlijke begeleiding!!

Heb ik de Beauty Reflex Tool nodig?

De Beauty Reflex Tool is een super waardevolle tool, waarmee je heel nauwkeurig de specifieke punten kunt vinden en fijn stagnatie kan voelen. Maar het kan ook zonder! Zelfs met je eigen vingers. Al is een afgeronde acherkant van een pen ook erg makkelijk. 

Komt er een opname?

Dit is een live experience. Hier komt geen opname van.

Als ik geen schoonheidsspecialiste of massagetherapeut ben, kan ik deze Masterclass dan nog steeds volgen?

Jazeker! Deze mastercalss is voor iedereen die wil leren hoe je reflexpunten  kunt gebruiken om tot diepere ontspanning te komen en je welzijn kunt ondersteunen. 

Een nieuw begin roept jouw naam

Haal alles uit de Masterclass

Het enige hulpmiddel dat je nodig hebt om tijdens de masterclass te gebruiken  en fantastische resultaten te krijgen, is de Beauty Reflex Tool.

Wil jij eerst kennismaken met Gezichtsreflexologie, nog zonder dat je de tool wilt aanschaffen? Dan geef ik je in de masterclass tips voor hoe je toch kan deelnemen zonder tool.