oktober 2

Wat is een holistische behandelmethode?

  minuten leestijd

Holistische huidverbetering

#watdoejenou

Wat doe jij nou eigenlijk precies??
Dat is de vraag die ik regelmatig hoor.
In ons bestaan als mens hebben wij antwoorden nu eenmaal graag snel, compact en helder. Althans onze MIND wil alles wat het opmerkt snel begrijpen en dan het liefst nog in een hokje drukken. Opgeruimd staat netjes ­čśë Het ligt eraan wie ik tegenover mij heb en hoe snel het helder moet worden wanneer ik wil uitleggen wat het nu precies is wat ik doe.

Als ik het dan tot in de kern ga uitkleden wat voor zaak ik run dan zou het antwoord zijn een schoonheidssalon.┬á“Ok, leuk!” Luid dan meestal het antwoord en daarmee is het verhaal dan ook snel afgelopen.
Maar dat zeg ik zelden… Een aantal jaren geleden was mijn droomwens namelijk het openen van een schoonheidssalon die absoluut geen normale salon zou zijn. Dus wat ik dan wel zeg is dat mijn zaak een praktijk voor holistische huidverbetering is. Nu kun je je wel voorstellen dat zo’n gesprek wel even wat anders verloopt. “Oh?! Wat doe je dan precies?”┬áIk ontrafel je schoonheid. Dat is wat ik in essentie doe.

Schoonheid naar boven halen

#ontsluieren

Ik zet alles wat in mijn vermogen ligt in om de schoonheid van iedere vrouw die in mijn behandelstoel plaats neemt naar boven te halen. Ik zie vele vrouwen om mij heen gesluierd gaan onder vermoeidheid, oud zeer, foute overtuigingen, een verkeerd zelfbeeld, ongeïnspireerd zijn of gewoonweg en verkeerde keuze in cosmetica. Soms zelfs een hele combinatie hiervan. Hoe meer hiervan, hoe dikker en lelijker de sluier zal zijn.

Het is mijn levensmissie geworden om die sluier draadje voor draadje te ontrafelen zodat de schoonheid weer te voorschijn komt. Ik geloof namelijk met volle overtuiging erin dat iedere vrouw innerlijke en uiterlijke schoonheid bezit. Elk met een unieke gave. Door de sluier is deze deels of totaal verborgen geraakt. Mijn eigen unieke gave is dan ook om de sluier weg te nemen zodat de schoonheid van iedere vrouw kan gaan schijnen en zodat zij op hun beurt de wereld om zich heen kunnen verlichten en een stukje mooier kunnen maken. Ik verwerk mijn kennis en passie voor huid en schoonheid in een holistische behandelmethode om dit te bereiken.

Wat is een holistische behandelmethode?
#holistischwasda

Vaak wordt het woord holistisch niet begrepen of verkeerd ge├»nterpreteerd. Wat enorm jammer is omdat juist de holistische manier van behandelen een totaal andere dimensie geeft aan een beauty behandeling. Holisme komt van het Griekse woord holos wat het geheel betekent. Feitelijk geef ik dus schoonheidsbehandelingen die zich niet alleen richten op een specifiek deel van de huid maar op de totaalmens. De holistische benadering tot zaken leert ons dat niks uit een reeks losse onderdelen bestaat maar dat al die onderdelen met elkaar in verbinding zijn. Wanneer zich bijvoorbeeld in ons lichaam of leven een disbalans voordoet, zal dat altijd invloed hebben op meer of soms wel alle delen van het geheel. Zo kan bijvoorbeeld een angst voor financi├źle tekortkomingen pijn en stijfheid in de onderrug geven en een slechte darmflora acne op de wangen.

Colour&Spice

#mijnbotanischegoud

De oorzaak van een klacht kan heel ergens anders liggen dan in eerste instantie lijkt. Al mijn kennis,  tools en technieken zet ik in samen met de natuurzuivere producten van Colour&Spice. Dit alles is erop gericht om het zelfhelend vermogen van zowel huid als lichaam te stimuleren. Wanneer je kennis wil maken met deze manier van werken dan kan dat tijdens de MEET&TREAT waarbij je kennis met mij kunt maken en ik je de vele facetten uit mijn holistische behandelmethode (het hele Holistic Beauty Therapy programma) kan laten ervaren.

Wees welkom!

Love&Beauty EdytaDit wil je misschien ook lezen:

De Kunst van Gezichtsreflexologie: Ontdek de Magie van een Reis naar Holistisch Herstel en Innerlijk Welzijn

De Kunst van Gezichtsreflexologie: Ontdek de Magie van een Reis naar Holistisch Herstel en Innerlijk Welzijn

House of Green producten

Gun jezelf natuurlijke huidverzorging om je natuurlijke schoonheid te versterken en jezelf weer op te laden.
 Door de wereld van House of Green op te nemen in je beauty ritueel, voed je niet alleen je huid maar herstel je ook de natuurlijke balans tussen lichaam en geest.