juni 4

EEN NIEUW BEGIN

  minuten leestijd

Onderweg 

Ik ben onderweg. Onderweg naar een stad die ik diep koester. Een stad die ontzettend authentiek voelt en al jaren volop in bloei staat. Berlijn. Oost-Berlijn, mijn favoriete deel.  Daar waar de Ossis tegenwoordig trotse inwoners zijn en een hippe urban lifestyle leven, de graffiti de straten kleurt en er regelmatig heerlijke techno je tegemoet dreunt. Wat ik hier ga doen? Opladen. 

#sentimenteletrut

Deze stad raakt mij iedere keer weer. Misschien ben ik wel een beetje een sentimentele trut maar beide delen van Oost en West Berlijn doen mij erg denken aan mijn roots. Mijn eigen vertrek uit Polen, het Oosten naar het Westerse Nederland. Er zit maar één land tussen en toch is het een wereld van verschil. Ik voel mij thuis in Friedrichshain met zijn massieve blokgebouwen, de vele lindebomen en de bakkerijtjes waar de geur van verse kuchen je naar binnen lokt. Het doet mij denken aan mijn vroege kinderjaren. Wat in mijn geval gelijk staat aan onbezorgdheid. Misschien is dat zelfs de echte reden dat ik er graag ben.

#mentalehygiene

Want dat is precies waar het mij dit keer om ging, even een paar dagen zonder verplichtingen. Met een drukke periode achter mij en een drukke periode in het vooruitzicht moest ik er even tussen uit. Ik merkte de laatste tijd dat een flinke wandeling of workout mijn hoofd niet lang genoeg leeg maakte. Ik raakte steeds sneller en vaker geïrriteerd om kleinigheden en mijn slaapritme werd ook steeds slechter. Uiterlijke verzorging is voor mij net zo vanzelfsprekend als ademen maar mijn mentale hygiene is niet bepaald om over naar huis te schrijven en dus is het de hoogste tijd voor een time out. Met een vol hoofd loop ik de eerste dag door de straten van "mijn" buurt en terwijl ik even moet wachten bij de stoplichten kijk ik dromerig omhoog en daar staat mijn boodschap voor de komende dagen op een kleine sticker: "SOUL HEALING".  Dat is precies waar ik voor kom!

#bodymindgreensoul

Mijn hoofd legen, gedachtes ordenen en ingeslopen bizarre overtuigingen onder de loep leggen. Dit allemaal voor hetgeen wat ik zie als een frisse start voor mijzelf en een ook zeker een nieuw begin voor House of Green. Vooral online zal het allemaal wat actiever worden nu de nieuwe website klaar is.

De blog Body Mind & Green Soul Sisters zal hier een groot aandeel in hebben. Ik deel hier met jullie persoonlijke verhalen, info van achter de schermen van House of Green en natuurlijk en bovenal de beste holistic beauty tips en de mooiste en heerlijkste rituelen om de tempel waarin je godin huist te eren en te vieren. Ik kijk hier enorm naar uit en ik hoop jullie met mij!

Liefs uit een Groen hart,

EdytaDit wil je misschien ook lezen:

De Kunst van Gezichtsreflexologie: Ontdek de Magie van een Reis naar Holistisch Herstel en Innerlijk Welzijn

De Kunst van Gezichtsreflexologie: Ontdek de Magie van een Reis naar Holistisch Herstel en Innerlijk Welzijn

House of Green producten

Gun jezelf natuurlijke huidverzorging om je natuurlijke schoonheid te versterken en jezelf weer op te laden.
 Door de wereld van House of Green op te nemen in je beauty ritueel, voed je niet alleen je huid maar herstel je ook de natuurlijke balans tussen lichaam en geest.