House of Green Academy
Text

Intro – Een goede start

Lesson 1

Schoonheidsspecialiste Achterhoek - Edyta Zielinska

Aan de potentie in jou

Dit programma is mijn uiting van een door de jaren heen verkregen inzicht. Een groots inzicht dat is ingedaald na een lange weg van zelfheling en zelfrealisatie. Met vallen en opstaan leerde ik door de tijd heen dat zelf liefde de sleutel is voor ongekende transformaties. Een liefde die wordt aangewakkerd door de bron van alle creatie die ervoor zorgt dat ik zo lang mogelijk wil leven in gezondheid en schoonheid. Geschreven voor jou en iedere vrouw die dit begrijpt of wil leren begrijpen en omarmen. 

In liefde,

Edyta

In deze module leer je:

In de komende 4 weken leer je de zesde chakra weer in balans te brengen middels mijn 7 Gateways to Green Beauty. Dit gaan we doen door de 7 Gateways in te zetten die niet alleen de chakra op een positieve manier beïnvloeden, maar ook onze innerlijke en uiterlijke schoonheid versterken. In totaal zijn er ook 7 chakra en in dit maandprogramma richten we ons op de zesde chakra dat zuivering betekent en die vooral staat voor creativiteit en heldere communicatie.


  • Over mijn best-kept-beauty-secret die we gaan inzetten om jou op een holistische wijze een transformatie te laten ondergaan;
  • Je leert hoe je door kleine aanpassingen in je lifestyle je zesde chakra in balans brengt;
  • Je leert om je lichaam en huid in balans te brengen door gezichtsreflexologie;
  • Je krijgt inzicht in een voeding en voorbeeldmaaltijden die je zesde chakra in balans brengen en je huid helen van binnenuit;
  • Yoga en meditaties die je creatieve energie en levensenergie weer vrijer laten stromen.

MIJN VISIE OP SCHOONHEID IN MIJN PRAKTIJK EN THUIS en dus my-best-kept-beauty-secret!

Een stukje van mijn theorie achter natuurlijke schoonheid en huidverbetering…

Ons fysieke lichaam bestaat volledig uit cellen. Als mens functioneren wij het beste wanneer wij een combinatie van zeven fundamentele elementen voldoende tot ons krijgen. Deze “essentials” zijn: water, voeding, beweging, rust, zuurstof, licht en liefde. Deze elementen zijn ieder op zich even belangrijk als de andere. Natuurlijk heeft ons lichaam de ene sneller en frequenter nodig dan de andere. Maar of het nu op kortere of langere termijn is, we kunnen niet overleven wanneer er 1 of meerdere missen . Dit maakt ons een holistisch wezen. Wanneer je ons geheel van cellen terugbrengt tot één enkele cel dan, heeft die ene cel nog steeds exact hetzelfde nodig om goed, gezond te functioneren en te overleven. In mijn werk richt ik mij met deze benadering hoofdzakelijk tot de cellen van de huid wat dus leidt naar huidverbetering op zowel korte als lange termijn.

In mijn werk noem ik deze essentials poorten, oftewel Gateways, naar grote transformatie van innerlijke en uiterlijke schoonheid. Praktisch gezien betekent dat elk van mijn behandelingen telkens deze 7 gateways zal bevatten om tot het beste resultaat te komen.

Naast de behandelingen speelt ook de Holistic Lifestyle een grote rol die bijdraagt tot een prachtig transformerend proces voor huid hart en ziel. Deze transformatie gaat je leiden naar een stralende huid, een diep innerlijke rust en een lijf barstensvol energie! Je komt dichter bij jezelf, je eigen wijsheid en je krachtbron. Er ontvouwt zich meer moed om de uitdagingen van het leven met open armen aan te gaan.

Pen