House of Green Academy
Text

Hoofdstuk 2. BEWEGING

Lesson 3

Janique

Mijn naam is Yanique Klein Hesselink en ik voel me vereerd jou te mogen begeleiden op de yogamat tijdens het 6-maanden programma van House of Green.


Al bijna drie jaar geef ik yogalessen in mijn eigen studio ‘Siento Sano’ in Zieuwent. De lessen variëren van actieve Vinyasa Flow tot rustige Yin.

Het accepteren van lichaam, geest en gevoel staat tijdens mijn lessen voorop.

Het denken in goed of fout skippen we even voor een uurtje.

Zodra je gaat ervaren en voelen dat je precies goed bent zoals je nu bent, kom je in je kracht. Langzaam leer je om te werken mét je lichaam, in plaats van tegen je lichaam.

Dit ‘oké zijn met jezelf’ is een altijd veranderend proces. Juist op die momenten waarop je voelt dat je lichaam je teleurstelt, leer je. Hoe kan ik dit omdraaien? Hoe mooi is het eigenlijk dat je lichaam aangeeft dat die extra downdog nu even teveel is?

Zelf heb ik door yoga te beoefenen geleerd om meer respect te hebben voor mijn lichaam. Want je lichaam is een prachtig samenwerkend geheel. Ik geloof dat alles met elkaar verbonden is, en werk ook in mijn lessen graag door op deze holistische visie. Daarom denk ik dat deze yogalessen een mooie aanvulling zijn op de 7 gateways van House of Green. Het gaat om het grotere geheel, en zodra je dat gaat ervaren, wordt het goed zorgen voor jezelf een must.

Heel veel plezier, rust en liefde gewenst tijdens de lessen!

Liefs

Yanique Klein Hesselink

www.sientosano.com

Pen