House of Green - Holistic Beauty & Lifestyle

A date with True Beauty, BODY MIND & GREEN SOULSISTERS

Beautydag: in 1 dag leer jij 'the best kept beauty secrets' van House of Green.  Sleutels tot een leven vol innerlijke rust en uiterlijke schoonheid. Een heerlijke, gezellige en gezonde dag voor zelfbewuste vrouwen!

Snak jij naar een ontspannen en duurzaam moment voor jezelf?


Zoek jij naar een persoonlijk ochtend- en avondritueel om je huid te laten stralen? 
Wil jij beter begrijpen wat je lichaam, je huid en je hart je vertellen?

Vind je het heerlijk om eens samen met maximaal 6 andere vrouwen met je innerlijke en uiterlijke beauty bezig te zijn?
Heb je zin in een helende, gezonde en superleuke dag?


Een beautydag om nieuwe energie op te doen.

Kom dit ervaren tijdens a Date with True Beauty die ik eens in de drie maanden organiseer. Doordat je met je aandacht volledig naar je huid en lichaam gaat, ga je automatisch uit je hoofd. De sleur en druk van het dagelijkse leven raakt op de achtergrond en je raakt volledig ontspannen. Je gaat echt weer voelen.
Met veel nieuwe inzichten, veel nieuwe energie, inspiratie en een bijzonder cadeau ga je helemaal opgeladen naar huis.
Zou jij het lekker vinden om een dag volledig op te laden? Om wijsheden te horen en te delen over gezondheid en schoonheid met andere vrouwen?

beautydag: A Date with true Beauty

Je ervaart hoe natuurzuivere huidverzorging, bestaande uit plantenextracten, kostbare oliën en helende kruiden bijdraagt aan jouw eigen natuurlijke schoonheid. 

Je brengt de producten zelf aan en je merkt direct dat je huid schoner, frisser en gladder aan voelt. Je leert hoe je het beste jouw eigen huid op holistische wijze kunt verzorgen. 

Ook kun je na deze dag een dagelijks ritueel uitvoeren, zodat je ontspannen en stralend aan de dag begint en deze weer goed kunt afsluiten.

Na deze dag weet jij hoe je je veel energieker en fitter kunt voelen en je huid als nooit tevoren kunt laten stralen.

Beautydag House of Green Beauty Salon Gelderland (20)

ochtendprogramma beautydag

Inloop vanaf 9:45u

10:00u – 10:30  Let’s talk Beauty!

Aanvang met uitleg van het programma voor de dag door Holistic Beauty Expert Edyta. Door middel van een geleide meditatie zetten we een intentie voor de dag en ervaar je wat verbeeldingskracht voor je kan betekenen.


10:30u – 12:30u Let’s do Beauty!

Edyta leert je het belang van juiste huidverzorging en clean beauty. Je ontvangt uitleg over 'the best kept beauty secret' . Geen quick fix, maar wél duurzame en natuurlijke huidverbetering. Daarnaast leert Edyta je het belang van juiste huidverzorging en clean beauty. Je gaat zelf aan de slag met de Green Face Lift massage. Een zelfmassage die verschillende holistische technieken combineert voor direct en langdurig effect.

Veganistisch Biologische lunch met recepten uit mijn programma 7 Gateways to Green Beauty. Onder het genot van deze skinfood lunch delen we met elkaar wijsheden over helende voeding.

Beautydag Beauty Salon Gelderland

middagprogramma beautydag

13:15u – 14:15u Let's talk beauty food & supplements met Iris

Iris is Holistic Health Coach en deskundige in voedingssupplementen. Ze neemt je mee in de wereld van het zorgen voor je innerlijke schoonheid door middel van uitgebalanceerde voeding en aanvulling door de juiste supplementen.

14:15u Let’s walk the talk

Een korte wandeling richting de yogales.

14:30u Let’s Yoga met Yanique! Bend it for Beauty

Samen ondergaan we een versterkende yogaflow van yogadocent Yanique. In de warme seizoenen doen we dit in de rustgevende en groene tuin van House of Green en in de koele seizoenen wandelen we naar de buren op de yoga Ashram van yogi Ram.

15:30u Warm drinks & Goodies – Final talk

We sluiten af met een healing brew waarbij Edyta de dag zal afsluiten met woorden van reflectie waarna iedereen een bijzonder cadeau ontvangt.

16:00 Hugz, kisses & Farewells


Wat anderen zeggen over A date with True Beauty ...


Geweldige dag, super ontvangst, lieve mooie mensen met mooie verhalen. Prachtige goodiebag, echt te gek!! Het is een cadeau voor jezelf op een prachtige en rustgevende locatie. Opladen, ontspannen, vernieuwde energie. Pure aandacht voor jezelf, dat doen we eigenlijk te weinig.

Janneke Godschalk

Ik vond de yoga sessie heel tof! Ook echt anders dan mijn yoga school. Professioneel en tegelijkertijd straalde Yanique heel veel warmte en rust uit. En de locatie was echt briljant!

Leonie van der Locht

Deze dag beginnen met een visualisatie was erg fijn! Het was een hele mooie oefening. Ik hou ervan! Ik kon merken dat het een  "open mind" creëerde en de juiste intentie voor de dag heeft gezet. Voor mij als drukke ondernemer was dit een heerlijke dag voor mijzelf. Heerlijke  me-time gecombineerd met persoonlijke ontwikkeling. Echt mijn ding!

Marjolijn Desmet 

Geniet van de sfeer tijdens A Date with True Beauty!


In de sfeervolle ruimte, waar ik normaal ook mijn behandelingen verzorg, daalt de rust meteen over je neer.

Ik zal tijdens de dag goed voor je zorgen. Ik schenk doorlopend biologische theeën met de heerlijkste versnaperingen. En natuurlijk Skinfood: een Veganistisch Biologische lunch.

Je wordt omhuld door geuren van bloemige theeën. En een mix van wierook, mirre, limoen, gember en koriander.
Geuren die opstijgen van de zuiverende producten en de vrede in onszelf en in ons huis bekrachtigen.

Na deze dag voel je je alsof je de hele wereld weer aan kunt. Je weet wat je moet doen om je fitter en energieker te voelen en een stralende huid te krijgen.

Gun deze beautydag 'A Date with True Beauty' voor jezelf!

House of Green
Wissinklaan 8
Sinderen (Gld)

Volgende livedag: 19 september 2020
Investering: 120,- 
Maximaal 6 deelnemers
Tijd: 10.00u tot 16.00u
Inloop vanaf 09.45u met biologische theeën en lekkernijen

Inclusief biologische thee, lunch en lekkernijen.
Na afloop ontvang je een bijzonder cadeau. 
De deelnemers van het programma '7 Gateways to Green Beauty' ontvangen de livedagen gratis.

© House of Green Beauty
info @ houseofgreenbeauty.nl
(06) 13566023