Behoefte aan nieuwe energie in de donkere en laatste wintermaand?
Boek een holistische kennismakingsbehandeling en laat je meevoeren op een twee uur durende reis vol warme, geurende olien, helend licht en de meest stimulerende massages. 

Voor alle vrouwen die er voor kiezen om nieuwe energie op te doen in de donkere winterdagen! Met mijn magische beauty recept die een vale huid en vermoeidheid laat verdwijnen als sneeuw voor de voorjaarszon en je weer op zal laden en zal laten stralen vol met nieuwe energie.

Ben je een ondernemende en bewuste vrouw die midden in het leven staat maar toch behoefte heeft aan een (h)eerlijk moment voor je zelf waarin alle aspecten van het vrouw zijn aan bod komen?
Dan nodig ik je van harte uit om kennis te komen maken met mijn manier van werken tijdens mijn kennismakingsbehandeling.
In twee uur werk ik met 100% toewijding, kennis en aandacht samen met jou aan jouw wens en specifiek doel.
Tijdens onze eerste ontmoeting zal ik het geheim van de kracht achter mijn manier van behandelen met je delen. 
Mijn holistische toepassingen hebben een weldadig effect op Body, Mind & Soul. De holistische toepassingen hebben een weldadig effect op je lichaam, het ontgift, versterkt je zenuwstelsel, balanceert het hormoonstelsel, ontstresst en geeft je veel nieuwe energie.

Maak kennis met deze bijzondere werkwijze en boek een meet&treat

Hieronder lees je hoe ik tijdens deze schoonheidsbehandeling in de Achterhoek voor jou heb samengesteld.

Wat is een holistische behandelmethode?

#holistischwasda

Vaak wordt het woord holistisch niet begrepen of verkeerd geïnterpreteerd. Wat enorm jammer is omdat juist de holistische manier van behandelen een totaal andere dimensie geeft aan een beauty behandeling. Holisme komt van het Griekse woord holos wat het geheel betekent. Feitelijk geef ik dus schoonheidsbehandelingen die zich niet alleen richten op een specifiek deel van de huid maar op de totaalmens. De holistische benadering tot zaken leert ons dat niks uit een reeks losse onderdelen bestaat maar dat al die onderdelen met elkaar in verbinding zijn. Wanneer zich bijvoorbeeld in ons lichaam of leven een disbalans voordoet, zal dat altijd invloed hebben op meer of soms wel alle delen van het geheel. Zo kan bijvoorbeeld een angst voor financiële tekortkomingen pijn en stijfheid in de onderrug geven en een slechte darmflora acne op de wangen.

Boek nu een kennismakingsbehandeling in februari en ontvang een startpakket gratis

13 + 2 =

Boek nu een kennismakingsbehandeling in februari en ontvang een startpakket gratis

8 + 11 =

 

Adres

House of Green
Edyta Zielinska
Wissinklaan 8
7065 BP Sinderen (bij Doetinchem)

Liever even bellen, appen of mailen?
Dan kan ook: (06)13566023 of
info(at)houseofgreenbeauty.nl

13566023